soovitage rulle, vedrusid vms. hetkel selline: rullid 4g ja 6g üleühe, kollased vedrud ja valge survekas. Asi alguses nati uimane ja siis läheb normil ja lõppu suht vähe, kuidas suuremat tippu saada ?
Lõppu suht vähe ütleb palju, mõõda gpsi. Stock summuti all on siis vaheta sportsummuti vastu, saad kohe tippu juurde. Sama lugu variaatori ja rihmaga.
Ehk keegi teab kui suur on druzba paagi mahtuvus,küsige enda vanaisalt vms kes kindlalt teaks? Vastuse oleks hea kui saaks psi.
Yamaha Aerox, mootori sett 70ccm malossi sport ja sumpsiks tecnigas trek, karpa 17,5. Mitmene düüs oleks parim? hetkel sees 102 düüs, väga õrnalt gaasi tõmmates saab sõita, kui gaas põhja tõmmata poob kohe kinni. Karpa pole päris timmi ka aetud, tuttav väidab et ainult selles asi et segu regullimata, aga mina usun et düüs suur.
Kindel et väike? tuttava väitis et tal oli 104 düüsiga supertimmis. Mis siis parim düüs oleks sellele?
Tore kui tal oli, aga igale setupile oma düüs. Kui on koonusfilter, siis peaks see düüs olema ikka kõvasti suurem. Pead proovima.
ta m]tles koonukaga seoses, aga vaata teeb kõvemat häält, ime kombel on mulle pikapeale rolleri hääled peale läinud.
Hei, äkki saate aidata, endal istumise all '01 sr 50 street, ditech kah.. et kui sebida mingi summuti, siis milline? mootor stock niipalju kui mina tean. ja mis plokk sellel all kah? piaggio ? ja kui viskan uue summuti peale, siis peab midagi tegema kah, või lihtsalt poltidega külge ja lenda? mõtlen mingit hullu timmimist sellega võimatu ju teha... Sorry et mindfuck tekst aga lihtsalt ei taju rolleritest eriti midagi.. Rohkem offroad dude Ja küsiks veel, käima läheb ülipika starteriga mängimise peale, kas mootor hõre? kicki kah pole... :roll: