Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 tra aasta arv mingi suur number ? peaasi et masin ilus ja korralik nahhuj, edu!
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 a ei olegi 08 aasta vä? täitsa mõttetu teema ikka,ma ikka arvasin,et 08a masin. kunagi ei loe seda teemat enam
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 Lihtne võimalus vahet teha, kas tagavelg käib külge 3 väiksega või keskelt ühega?
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 mu sugulase streedil on ka keskelt, kuigi on 07 ja punase halli värvilahendusega
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 VIN koodi pealt saab ka vaadata mis aasta on minumeelest. Oli vist kümnes number(?), parandage kui eksin sellega.
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 http://www.motoverse.com/tools/vin/aprilia.asp Sealt saab vaadata vin koodi järgi aastat.
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 MUL 08 STREET JA KESKELT KA 1 EGA, JUST kontrollisin selle LK pealt vin koodiga ja töötab se asjandus sest seal näitas ka 2008 aastat mu rolleri aastaks
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 ei tea, ju vist neid pandi nagu jumal juhatas. mul 07 streedil 3 auguga. ja sugulase 07 streedil yhega keskelt. mõlemad täpipealt samade värvilahendustega ja juppidega vms.
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 a se peaks ikkagi 07 aasta olema kuna 08 enam nende konksudega ei tehtud ju (m6tlen seda mis seal kyljepeal transpordiks on vms)
Re: Hendriku Aprilia SR 50 R '08 Seda ei ole ka mitmelel eelmistel aastatel. Nt minu sril on ja sugulase omal ei ole seda. Hea on võrrelda, sest see seisab minu juures