Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] tagasuunad võiks olla küll jah seal tagugondlis,ja see võre seal ees peaks olema must,siis oleks väga piisav minujaoks, ja puzo,kui nii öeldi siis on Aitäh kõigile :wink:
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] Eitea, esikondel meenutab suht jõhkralt hiinlast, muidu täitsa (Y)
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] mõnus laev on ikka , aga kena see oranz tundub meeletult kena . taguots ka mõnus õhuke selline , sumps sobib ka .
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] Jube ilus on küll,aga veljed võiks olla mustad ja oranši äärega. Mis asjad need mustad seal taga on?Mulle tunduvad suunatulede klaasidena....
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] aitähaitäh, on küll suur roller jah need taga seal on mingid disainijupid,läbi ei paista,ketiga variandil on seal suunatuled.
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] No aga siis osta sinna selle ketiga variandi suunaklaasid ja ehita suunad sinna.
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] Ta on nii laisk ja andetu, et midagi seal tegema hakata. Pidevalt kõik ütlevad, et tee suunad sinna
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] vahepeal sain Gasil punase surveka,panin 80 düüsi, el starter enam ei tööta kuna rüütelmaa nussis mu aku ära, aga üldiselt on päris okei veel
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] spidosse mingi 95 läheb,peaks natu raskemad rullid panema,lõpus on nii peene ,tippu oleks ka sisi rohkem. no rikkusid ära mu aku,võib nii ka öelda
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] su aku laeti ilusti täis no spido 95 on selline tugev 82-84 gpsi
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] no ei tea midagi,see gpsi 82 olisiis kui spidos polnud 95,see oli üldse kahtlane tulemus,sul omal tuli ka selle sirgega aint 92,niiet kunagi peab uuesti ära mõõtma selle värgi
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] ah ära aja, sul ei lähegi rohkem ja spido paneb räigelt otsa, lihtne
Re: Henriku Derbi GP1 Open [Värvitud] kui sa viitsiksid öelda värvikoodi, siis ma olex väga rõõmus Kui sa muidugi tead ja sul meeles on EDIT: väga ilus on jah Kade olen kohe :roll: