Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore - BMW vastu? mingeid bemme millel on vihmaveetoru sumpaks pandud, leidub igas kraavis ja iga puu küljes aga BB Nrg'd just igalpool ei näe...
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore 1.6 juke nunnu v? :lol: Mitte, et Juke vastu midagi poleks, aga maasturiks sellist asja küll nimetada ei saa. Linnas vuramiseks aitab, muuks mitte.
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore Välimus on nunnu minupärast olgu või 1.0 ikkagist tore sell see juke
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore Ei tea, kogu aeg sõidan linnas ja off roadil vahepeal ka Aga varsti väike plaan turbo peale panna
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore Miks sinna seda turbot vaja on ? Selleks ajaks kui turbotatud jõuad on otsapidi kere maha mädanenud juba ...
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore Nautige first-starti https://www.youtube.com/watch?v=ZtIAhwau5VU 8) E: Camex müüs vale külmkäivitusklapi ka mulle :roll:
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore Vaatasin enne first-starti veel sumpsivilla üle, tundub, et ühte polti tuleb veel pingutada sutsu
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore olin selle first stardi üle õnnelikum kui enda tulevase üle. vägaväga hea töö. Ära palun maha müü :roll:
Re: Henry Nrg Power77 '09 BigBore Piniseb kenasti !!! 8) Mul nagu üks küsimus, vaadatanud mitemeid vide ja põhimõtteliselt kõikidel videodel pannakse kickist käima.Mis starterid ei jõua enam tirida neid suuri kubatuure ??