Herko4 BMW 320i 110kw 91a

Discussion in 'Lugejate autod' started by herko4, Nov 6, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Välimus ei mängi rolli (vähemalt minu arvates). Mul autos veel jubedam kast :D Aga noh ega ma parklas pakiruum lahti ei seisa seega pole mul midagi ka häbeneda. Aga Võim võiks jah kindlasti korralikult kinni olla (kui ei taha just, et auto maha põleks).
    Juhtmetesse tasub ka investeerida (eriti kui veel R6 siis aku taga), saab kindlasti parema tulemuse.

2. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0
    Korraliku heli ja bassi saab ka väga edukalt korralikest kõlaritest. Vahest saab powerit kuulatud ja mampsi autos mürtsuvad originaal kõlarid suht hästi.
    Tõin lihtsalt välja pets15-ne kuldsed sõnad.

3. massu

2,331
    0
    36
    Saab, aga muusika on muutub haiguseks :roll: Alati jääb väheks! Mitte just seda, et väristaks vaid kvaliteetset heli.
    Vanas rohelises autos oli ikka väga arvetatav heli sees ning praegusega sõites on lihtsalt piin (woofer ja tagumised kõlarid on päris suure viivitusega). Need kes ei aja heli taga siis need ehk ei saa sellest aru isegi.
    Mina pooldan küll seda, et ennem ehitagu mees endale autosse korralik muusika kui nurgataga viina joob. :roll:

Pole nüüd mõtet hakata ütlema, et originaal helitehnikast piisab! Võibolla kellegile tõesti piisab, aga minule isiklikult küll ei piisa. Samas minule 110kw täiesti piidav mootor, aga samas mõnimees turbotab mootori ära ja teeb kiire liikuri. Maitse asi, selle üle ei saa vaielda.

4. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    jep ma enda helisüsteemiga rahul
    ees 2 ribalised kenwood 100w kõlarid ja taga 2 ribaised kenwood 180w kõlarid.
    ja rohkem pole vajagi.
    ja see supakas on kah selle p2rast et nagu seda õiget bassi jäi väheks ja ega see mul koguaeg kah põhjas ei ole.
    algul on hea aga lopuks tüütab 2ra köva bass.

5. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Mida te jamate ? Mingi 500 supakaga jamate. Alla 3 tonnise supaka pole nagu eriti mõtet. http://www.youtube.com/watch?v=lL9u5x4_b84 :lol:
    Herko pane ikka juurde

Aga tegelt mul mersus juba nii head originaal kõlarid, et ei näe mõtet miks neid vahetada.Venna 530 oli ka sitaks hea originaal süsteem juba, aga nuh 316 kõlaritest ei tasu rääkida. :lol:

6. massu

2,331
    0
    36
    Noo järjekordne inimene tuleb rääkima kes midagi vist ei jaga bemmide helisüsteemist. Kas sa tõesti arvad, et muusikat panid bemmi mootori järgi? Neid ikka pandi erineva varustuse järgi ning ainuke mis kannatab kriitikat bmw helist on HI-FI süsteem. Aga sedagi hakati alles vist 1997a. paigaldama tehase poolt.

7. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Irw mootorite järgi :lol: Loogiline, et mitte. Minu mõte oli see, et mõnes autos on juba originaalis nii head kõlarid, et mingit supakat vaja pole.
    Aga nuh nendes bemmides on ju supakas kohustuslik.

8. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Ja mis sa arvad, et aastatega ei muutu inimese mõttemaailm ?
    Minu jaoks on bemmid mõttetud(alates 5-seeriast ei ole) ja eriti need supakad.

Kui sa noorena mõtlesid, et tahad saada politseinikuks siis pead seda ka ilmtingimata nüüd tahtma ? Sa mine arene veits.
    Igal faking pannil oplil on ka see supakas sees ja siis on väga äge kui kell kaks öösel sõidab majast mööda ja tümm lärmab. Massu raudselt kasutab seda normaalselt, aga vaevalt, et Herko. Temal raudselt esimene asi supakas põhja kui autosse läheb.

Sama juttu mida mina ajasin 15 aastaselt, ajab pmst Herko nüüd. Bemm on parim, bemm on parim jne. No jumal küll kasva suureks.

9. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Pets on inimeseks hakanud :D väga viis..
    Muusikat on hea bassiga kuulata aga need kellel see õue läriseb on natu kahtlased ja lõpuks kui liiga kõvasti kuulata hakkab pea valutama kah.

10. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    pets perse ei taha minna?
    kas ma räägin et bemm maailma parim auto?
    kurat ma oleks peagu golfi ostnud omale aga ostsin bemmi kuna to oli hea hinnagajne.

11. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Ma ei tahagi sind kuidagi pahandada, aga sa ikka väga tihti igal pool väidad, et bemm parim jne.
    Ise ka silm Golfidel peal kuna kohe load käes ja vaja ka midagi normaalset sebida.
    Nu seesama: Nelikveolised on lihtsalt nii mannetud autod, et esisild aitab tagumisel edasi liikuda.
    Kust otsast need nii mannetud on ? Nelikvedu ju palju parem kui tagavedu.

12. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    aga kui ostad siis osta mingi uuem golf.
    vanad on ebamugevad..

13. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Jah. Plaan ikka uuem Golf 3 osta. Eks aega veel on natuke.
    Ja edu Bemmiga. Ilus masin ja hoia teda rohkem.

14. massu

2,331
    0
    36
    Pets tunned, tead, chillid igapäev Herkoga, et oskad väita fakti, et Herko sõidab öösel kell kaks kõigi majade eest kuulates bassi??? Järjekordne mõttetu väide/ilkumine. Kui sa ütled teistele, et mingu ja arenegu, siis tegelt alusta endast. Räägid inimesest keda ise ei tunne vaid oled kuulnud! Ma olen ka paljusi asju kuulnud, aga ma ei hakka ilkuma. Ok. kui nüüd see teema jätta, siis ütlen enda isiklikust kogemusest, et golf 3'l puudub mugavus võrreldes kolmana seeria bmw (nüüd saan sõimu, et kiidan bemmi ja golf väga hea). Ise sõitsin kaheukselise Golf 3 GTI'ga ja noo ütleks, et üks hullemaid autosi mis mul olnud on (võibolla asi selles, et olen sõitnud üldiselt mugavamate masinatega mb 124 CE, e32 ila, jne..).

Samas ei laida golfi juures midagi muud maha kui ainult sõidumugavust, sest kütust võttis ta tunduvalt vähem kui hetkel minu 2,0 mootor, jupid olid nii odavad, et osta või lihtsalt ostmise pärast neid, juhitavus oli hea ning täpne, parkida temaga oli lust, sest auto nn. akvaarium ning kabariidid on nii väikesed. Esimeseks autoks sobib ideaalselt, aga kui peaksid istuma mugavast suurest autost Golfi rooli siis tuleb masendus.

Peace raha ja lähme edaspidise OT Chati üle.

15. djelton

djelton Member

118
    0
    16
    Eitahaks küll tüli tõsta, aga tahaks huvipärast teada ka nende kõlarite ja võimu RMS, ehk reaalset võimsust, siiani nagu aru saanud sa MAX-i ette lugenud(sest ma väga sügavalt kahtlen, et nii väike võim, mis sul seal pildil pagassis on, sul 500RMS välja annab) ja max'ist pole väga kasu, kuna iga tootja mõõdab neid esiteks erinevalt ja teiseks on max see näit, mis on võimalik saavutada ideaalkeskonnas, mitte reaalselt autos. Õige näidu ja tulemuse annab välja siiski RMS. Nt. makkidel ka peal igast 4x50W, sitta nad on, enamus 4x50W makke on nt. 4x12W RMS kiviga, nendel mõndadel võimsamatel, mis väidavad 4x60W neil aga 4x15RMS. Kaldusin küll teemast kõrvale, kuid loodan, et said aru mis arve ma tahaks teada:D

EDIT: Mõtlesin lisada ka seda, et ei viitsi mingit vaidlust välja kujundada, lihtsalt tahaks teada. Ning olen ise ka bassi pooldaja, autos on bass väga vajalik asi, et kehaga tunda asja, ei peagi kõvasti laskma, ideaalis lihtsalt ära pagass helikindlamaks teha dynomat'ide ja nikesound'idega, siis ei lähe väärtuslikku bassi linnaõhku kaduma:D

16. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    mind vabsee ei huvita mis ja palju watte v2lja annavad:D
    heli on norm jne.

17. massu

2,331
    0
    36
    Nii ta on. 500w rms ta pole. Heal juhul 200w RMS kui sedagi. Kõik räägivad nendest numbritest mis on võimu peal, isegi tootja (väiksena manuaali lisatud nominal võimsus :p ).
    500+ RMS võimud need üldiselt hakkavad juba digivõimu poole kiskuma.

18. rasta

rasta New Member

504
    0
    0
    issand jumal , golf küll viimane auto mida osta... rallikaks jne veel aga igapäeva sõiduks mõttetu kuut.
    Endal golf 3 ja suur viga et aasta tagasi selle ostsin...

19. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    täna sai siis auto kasuisa nimele ja mina kasutajaks.
    ja siis veel tegime poole aastase kindlustuse 36eurot.

20. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0
    miks enda nimele ei kirjutanud ?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte