Omal oli kunagi ka sama mure,et polt läks puru.Puurisin sisse augu 2mm puueiga ja keerasin välja tagurbidi vindi keerajaga .
mul ka suhteliselt selline vibra sees,aga usun juba et mul sellega seoses variokaanega,seal mingi kala sees,kuna välja suretades kostub väga ränka hõõrdumist siduri juurest.
Mina sain endal teada mis viga oli.Väntvõlli laagrid olid õhtale minemas, Väntvõll liikus juba edasi tagasi (mähise poolt liigutades edasi-tagasi).
kas natuke keeruline pole väntvõlli vahetada? huvitav,oled proovinud ka nukaketti paika saada,ma vanal rolleril eisaanud,viga oli teadmatta.
Noo aga kui vahetasin laagrid ära siis ei liikunud enam edasi-tagasi ja ei olnud ka vibratsiooni. Mis see siis sinu arvates oli siis? ?
Kuidas see sinu arvates normaalne on kui roller väriseb nagu ma ei tea mis asi nt: vibraator, see on sinu arvates normaalne w? Ja ma räägingi neljataktilisest rollerist.
Kui laagrid ära vahetasin ei olnud enam mingit vibratsiooni. Ja laagrid olid täiesti PIIKS muideks.. Kuidas see normaalne on siis?