Hiinaka mootoriga jama.

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Juuli 6, 2011.

1. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    Omal oli kunagi ka sama mure,et polt läks puru.Puurisin sisse augu 2mm puueiga ja keerasin välja tagurbidi vindi keerajaga .

2. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    mul ka suhteliselt selline vibra sees,aga usun juba et mul sellega seoses variokaanega,seal mingi kala sees,kuna välja suretades kostub väga ränka hõõrdumist siduri juurest.

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mina sain endal teada mis viga oli.Väntvõlli laagrid olid õhtale minemas, Väntvõll liikus juba edasi tagasi (mähise poolt liigutades edasi-tagasi).

4. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    kas natuke keeruline pole väntvõlli vahetada? huvitav,oled proovinud ka nukaketti paika saada,ma vanal rolleril eisaanud,viga oli teadmatta.

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Noo aga kui vahetasin laagrid ära siis ei liikunud enam edasi-tagasi ja ei olnud ka vibratsiooni. Mis see siis sinu arvates oli siis?
    ?

6. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Tegelikult see väntvõlli vahetus või laagrite vahetus ei ole iseenesest keeruline.

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kuidas see sinu arvates normaalne on kui roller väriseb nagu ma ei tea mis asi nt: vibraator, see on sinu arvates normaalne w? Ja ma räägingi neljataktilisest rollerist.

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kui laagrid ära vahetasin ei olnud enam mingit vibratsiooni. Ja laagrid olid täiesti PIIKS muideks.. Kuidas see normaalne on siis? :eek:

Jaga seda lehte