Hiinakad, hiinakad, hiinakad...

Discussion in 'Jutud' started by rallitaja, Veebr 28, 2011.

1. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    ja olgem ausad palju ta sul laguneb ka?

2. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    kui stock oli, siis ei lagunenud üldse, no välja arvatud varjorihm, mis läks kogu aeg kuumaks tänu stockis olevale väga sitale varjo jahutusele, ja otsustas tihti juppideks lennata, kuid nüüd seda probleemi enam ei ole
    aga praegu, kui on 90cc ja ära tehtud, läk suvega 2 väntvõlli:S ei pea ikka sellisele võimusele vänt vastu
    muidu on ikka veel sitaks vastupidav, va väntvõll, mis ei taha pidada, aga loodan, et nüüd peab:D
    kusjuures ma ei olegi kuulnud, et keegi oleks sinsul kepsulaagri hunnikusse ajanud, aga mul õnnestus see isegi 2hel korral:Dkuigi kasutasin kogu aeg mobil1-he täissünt racing õli, mis pidavat olema kõige parem õli rollu mootori jaoks, seda muidugi võru kagu auto rolleri spetsialisti sõnul:D noh, kui juba 1l hind on üle 300 vanas rahas, siis peab ta hea ka olema:)

3. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Hind ei määra kvaliteeti !

4. rasmus2

rasmus2 Member

620
    0
    16
    eie kullakallid ´´kvaliteet rollerid´´ apriliad tulevad ka sealt mailt 8)

5. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    4t on stockis täitsa lõbus , mul oli 125 cpi oliver , peenestamist ei kannata mudu täitsa ok :) , ka mina suutsin ühest kepsulaagrist lahti saada.

Rallitaja : sa elad nii kauuugel juu :D , aga äki suvel teeme rollertripppi :p

6. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    seda muidugi, kuid annab suurema kindlustunde, kui mingit odavamat õli sisse ajada
    igatahes seda mulle soovitati ja pudelil kirjas ka hea jutt:D
    olen neid juba ostnud mingi 3 potskut

7. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Meil müüakse küll õli pudelites, mitte potskudes

8. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    no ega neid kankusid väga pudeliteks nimetada ka ei saa ju:D

9. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0

Ja selleni pole su aju veel jõudnud, et tegemist on täiesti erineva asjaga? Hiina rollerid on projekteeritud, toodetud täielikult hiinlaste endi poolt. Aprilia aga näiteks on lihtsalt tootmise kokkuhoiu(odav tööjõud) mõttes viinud tootmise hiinasse(nagu ka enamus tuntud tootjaid). Jõudis kohale?

10. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    Kasutaja rasmus2 kirjutas : "Apriliad tulevad sealt mailt."
    Kasutaja Türamura seletas : "Apriliad Tehakse seal mail ."

ära siis kohe nii äksi täis mine kui leiad jälle põhjust vinguda :)

11. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    mul vennal oli , 120 läks tuimalt, nokka rebis ka ikka jne , liikus ka normaalselt. Cpi-ga naljalt mööda ei sõida. vennalt lasti see rotti, 2 nädalat sai sõita ja lasti tuuri.

Jaga seda lehte