Hiinarollu Aprilia SR50 LC 2003 Orange

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Hiinarollu, Mai 18, 2015.

1. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Re: Hiinarollu Aprilia SR2000 2003

Ma olen proovinud juba kolme karpat ja kolme õhupuhastit. Masin pole toiminud juba peale ostmist, seega minu käes masin üle ei kuumenenud, pealegi olen sõitnud nii vähe. Silku ma võtsin alles eile maha. SIlku on suht śile, aga kolvil on mikrosooned sees. need olid juba siis kui masina kojutuues essat korda lahti võtsin, müüja mainis ka, et kolb hakkab otsa saama. Täpselt ma nüüd ei mäletagi, kas küünal jäi kuivaks või märjaks, sest tegin pidevalt topkat. Ilma topkata ei lubanud kah. Eile minu mäletamistmööda oli küünal kuiv. Uus kolb on ikkagi parem kui vana, seega see ost raisku minna ei saa..

2. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Kuidas klappidega lood on? Tutikas küünal?

3. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Klapilehed keerasin essa asjana peale ostu kohe ringi, need olid avatud, aga nüüd on ilusti kinni ja küünal on uus, proovisin ka teist uut küünalt.

4. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Täna sain kolvi kätte, üritan Camexist uued tihendid ka sebida ja siis laoks kokku ära.
    Ma pole kunagi aru saanud, milleks see asi kolvirõngastega kaasa pannakse? :D

5. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Uus kolb oli praak ja rõngas ei mahtunud alumisse soonde :( Panin siis uue rõngad vanale kolvile ja uuued tihendid ning nüüd läheb starterist ka käima 8) Nüüd hakkan karpat timmima ja eks siis näis kui hästi läheb

6. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Eks ma siin kirjutan üksi edasi :D Täna ladusin välimust ja aretasin õhupuhastit kuidagi kinni, nimelt teine karpa ei ulatu õhupuhasti suuni ja ma aretasin mingi voolikuga kollektorit pikemaks. Proovides läks kohe 80 ära, millega ma olen väga rahul 8) Kahjuks ikka poob ja segu lahja... selle taga praegu masina valmimine seisabki

7. virgo0

virgo0 Member

246
    0
    16

Mul klaviatuur ei tööta

8. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Küünal on ilusti pruun nüüd, masin sõidab nii nagu ma unistasin. 50km olen suurtemate probleemideta maha sõitnud ja jahutus on väga hea. Ainult esitulesid pole, sest lüliti puudub ja pole kuskitlt võtta ka seda :(

9. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Vea mähisest vool otse tuledesse. Voi keera nupuka pistiku tagant juhtmed kokku :)

10. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18

Edu! Loodame et saad masina timmi!

11. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Tuled sain korda, selle juhtmete kokkuvedamisega kaasnes see, et suunatulede asemel vilkus tagatuli, aga ma tööle ta aretasin, ainult pidurituld ei saa kasutada suundadega ühel ajal, aga see savi. 130km maha vuratud ja võrratu 8)

12. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Pf, arvasin, et seda masinat ei saagi lükata, aga jumal tänatud, et sain koju lükata ta. Nimelt murdus poolkuu võll pooleks ja kicki vänt kukkus küljest ja kuna mul korralikku akut pole, siis ei saanud ma teda tööle. PAKKUGE PALUN POOLKUUD, VARIAATORI JAHUTUSTALDRIKUT JA STARTERI HAMMASRATAST!! OLEKSIN VÄGA TÄNULIK!

13. indrek009

indrek009 Member

95
    0
    6

See käib alumisse kolvirõnga soonde. Kolvirõngas käib selle peale. Idee on selles, et lükkab rõngast tugevamalt vastu silkut ning tõstab seeläbi kompressiooni. Hiina värk.
    Töötab ka ilma selleta.

14. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Masinaga sõidan iga päev, mõned pildid kah

Värvimist ma ette ei plaani võtta, sõidan temaga lihtsalt ringi

15. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38

Palju siis masin maksis koos remondiga kõik kokku?

16. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

No 314€ koos variaatori kraamiga, mis ma nüüd eile kelleltki ostsin ja mille saabumist ma ootan. Kindlasti tuleb veel kulutusi, aga kõvasti vähem raha, kui Rhoni alla kolme aastaga läks. Ostke valge ära :D

17. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Sõbra tungival nõudmisel läksim vihmase ilmaga tanklasse sööma. Peaaegu kohale jõudes jäi gaasitross kinni ja gaas jäi peale. Sõitsin kohale, suretasin välja ja enam tööle ei läinud. Lükkasime sõbra maja ette, hommikuks oli gaasitross lahti jälle, aga masin ei käivitunud. Lisaks oli juba teist ööd tekkinud rehvi sisse uus auk (ju siis mõni korterielanik ei salli mind) ja loodan, et kellelgi oleks mulle uut tagurehvi pakkuda, sest see on nii kulunud juba. Sai kaubikuga koju toodud, küünal puhtaks, ikka ei läinud, vahetasin küünla ära, ikka mitte midagi. Tegin kapa puhtaks, imesin vaakumist peale kütet ja ikka ei luba ka. Lõpuks andis vaakumklapp proovimise peale otsad ja on nüüd kogu aeg avatud :( Suhteliselt nutune seis, peale tampimist oli küünal pealt õrnalt niiske vaid.

18. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Vaakumklappi ostan ka

19. indrek009

indrek009 Member

95
    0
    6

Naaber remontis peale rehvi vist veel midagi ära :roll:

20. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Hehe. Aga ei käivitu ka topkaga mitte. Küünalt käima tagudes märjaks ka ei tõmba. Võib olla, et rõngas kinni vms? Sest alles said uued rõngad ja need ei saa olla kulunud... Lahti üldse ei raatsi võtta, sest see silindripea tihend ju teist korda ei toimi, kui kokku tagasi panna...

Jaga seda lehte