Hiinarollu Aprilia SR50 LC 2003 Orange

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Hiinarollu, Mai 18, 2015.

1. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Re: Hiinarollu Aprilia SR2000 2003

Võtsin siis lahti ja kolb ei tahtnud kudagi välja tulla silindrist. Kolb ja silinder on mõlemad roostevärvi mõnedest kohtadest ja silinder pole enam sile vaid kare.. kas siis pääses kuskilt eitea kust tosooli ja vee segu sisse või võis miski muu selle põhjustada?

2. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Panin teise silindri, aga ei mingit tolku. Ei oska nüüd öelda, mis ma temaga teen. Mittetöötavana ei taha keegi seda osta ka..

3. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18

Nagu ma aru sain, siis küünal on kuiv? Bensiin ei jõua silindrisse. Puhasta paak ära, kontrolli kas vaakumklapp töötab, Puhasta täielikult karburaatur, kontrolli klapilehti.
    Edu

4. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Nüüd juba jõuab küünla märjaks teha, aga ei sütti. Mingi arusaamatu lisaõhk ilmselt, sest teisest küünlast pole ka tolku. Säde on ok.

5. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Re: Hiinarollu Aprilia SR50 LC 2003

Vahepeal siis selline up, et sai ebayst uus silkukomplekt tellitud ja nüüd ootan selle kohalejõudmist.

6. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Olen Saksamaalt oma pakki oodanud juba lubatud 11 päeva asemel 17 päeva, eks näis mis saab :-x

7. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

No nüüd hommikul suunati pakk Leedust Tallinna, ootused aina kasvavad :roll:

8. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Täna sain silkukomplekti kätte ja masina tööle peale 22 päeva ootamist! Üks jama muidugi on, nimelt täisgaasiga sõites ja siis gaas maha lastes jääb mootor nälga, hakkab pooma ja siis pean gaasiga mängima, et ta uuesti kätte hakkaks saama. Selline mure oli mul varem ka, aga siis kadus iseenesest.. Arva, et asi on selles, et karpa on õhupuhasti poole kaldu ja homme üritan seda kollektorit kuidagi pikemaks teha. Ja tehke mulle nüüd selgeks, kas 18,5mm(vist) Arreche 60 düüsiga hakkaks rohkem kütet võtma kui originaalne CPI,Keeway oma 82 düüsiga? :D Kui paneksin Arreche tagasi, siis oleks karpa õiges asendis, aga peab gaasitrossi vahetamiseks hakkama gondleid maha kiskuma ja ei tahaks kütusekulu veelgi suurendada.. Pakkuga ikka veel Sr50 vaakumklappi kah.

9. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Ma arvan et kõige kergem oleks sul osta dell'orto karpa, sest nendega saab masina timma ka. Neid arrechesi ja ei tea mis hiina käkke jäädki timmima :p

10. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Pilt petab või ongi malm silku ja juba täristad täisgaasiga ringi? :D

11. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Eiei, ehga ma siis ringi täigaasiga ei tirista, jumal :D Ära tuleb ju proovida, kas masin üldse pöördesse jookseb, muidu jah 40-ga sõidan, aga väga ei sõidagi praegu, sest ei saa ju.. Igatahes, ma sõitsin enne kogu aeg selle hiinaka karpaga ringi aga nüüd éi. Ei saa seda karpat ka õigesse asendisse, sest muidu ei ulatu õhupuhastini ja ühtegi toru ma ka ei leidnud vahejupiks. Ostsin koonuka praegu ja ehk sellega saan karpa õigesse asendisse. kuigi ma ei tahaks väga koonukat :|

12. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Tühikäigul töötab normiltm saab hoo sisse ka, aga kui suure hoo pealt gaasi lahti lasen, veeren tühja kuni mootori pöörded väiksed ja hakkan gaasi uuesti andma, siis poob ära

13. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Kas sel malmsilkul 200km sissesõitu piisaks?

14. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

500 oleks norm. Ega see malossi sport pole. Spordile võid 200km teha

15. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Vend tahtis mulle düüsi osta ja käskis mõõdud saata, aga tra ma oskamatu mõõtsin düüsi keerme 5mm, ta ostis naraku komplekti, aga sinna rhoni karpasse minev düüs on 6mm :( Õnneks küll läksid need düüsid arreche karpasse, pm töötab, aga nüüd on düüsid vastupidi- liiga suured :-x puterdab kohalt minnes. fuck ma vihkan ennast, sünnipäeva kingi suutsin ära rikkuda

16. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18

Sünnakinki ikka ära ei müüks :| :|

17. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Sünnipäeva kingina võtan ma ise seda, vend pole nii väitnud, sain selle enne sünnipäeva ka niikuinii :D sest ma ei saanud masinat sõitma ja vennal ilmselt kahju, et ma sellega sõitma ei saa üldse. Mul pole mõtet seda seisma jätta, kui mul kuhugi panna pole, ma annan ofc saaduda raha talle või äärmisel juhul ostan väiksema düüsi.

18. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Täna sai kell kuus hommikul 7km masinat käekõrval koju lükatud, sest tõmbas täis ja avastasin, et ka võti on pooleks läinud.. Parim algus sünnipäevale 8)

19. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Süütelukk sai uue süsteemi, toimib nagu võti, ainult, et see "võti" on teistsugune ja süütelukk ka. Täpsemalt ei selgita, ei viitsi vingumist kuulata.

20. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18

Masin oli sõidus jälle, mõtlesin poole kolme ajal öösel siis koju sõitma hakata, aga õnneks läks gaasitross pooleks ja lükkasin järjekordselt 7km koju. Homme saan loodetavasti uue..

Jaga seda lehte