Honda Diol karburaator

Discussion in 'Help!' started by Chainsaw, Apr 21, 2013.

1. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
  2. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    Mdea, panin tööle, võtsin selle vooliku mis mootorist läheb sinna pumpa, ning hakkas välja surema, hakkasin kiirelt imema seda, hakkas edasi kerima, siis natukese aja pärast suri välja :| .

Keegi kes Pärnust seda teemat loeb, ning asja jagab võiks teada anda, ehk sümboolse tasu eest prooviks korda teha või vea leida...

3. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    Sai täna natuke ringi paarutatud jälle, ning siis suri välja, vahepeal surebki välja, no big deal, prooviks võtsin vaakumpumbalt selle vooliku küljest ära mis mootorisse viib, see mis peaks vaakumisse tõmbama, ning panin tagasi, kuid nüüd peksa kicki palju tahad, tööle ei lähe, vahepeal läheb ja siis sureb ka paari sekundi pärast välja.
    Kui õli vähe siis võib ka nii olla, et jõud kaob tagant ära? Kuna tean, et paagis pole sittagi õli, ning kottis ka ei saa vast olla, kuna kompressioon löögi järgi phm sama mis koguaeg :roll:

(Ta sõitis ringi, siis kadus jõud tagant ära, ning suri välja, kuid kui gaasiga kiirelt mängida siis ta kohe välja ei surnud, vahepeal läks isegi paremini edasi veel. Ning kui surigi välja, siis ma võtsin selle vooliku millest karpasse bena peaks minema, imesin bena veits suhu ja lasin siis teiseltpoolt kuskilt august sisse, mis viis karpasse sinna ujuki juurde seda bena, ning ülejäänu voolas välja õhufiltri juurest, peksin paar korda kicki ning läks tööle. Nii tegingi koguaeg.)

Või võib ka olla sellest et õhufiltrit pole? Mul tahab see üldse välja surra, kui panen õhufiltri kopsikust mingi 0.5cm paksuse riba sinna vastu, kuulsin et viga võib ka düüsis olla?
    Ei oska midagi eriti kirjutada ka, kui mingi koht segane, siis öelge ja parandan ära.

4. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    Hakkas täna jälle tööle, kui lõpuks õli ka sisse panin, aga nüüd selline küsimus, et enne oli mul düüs seest natuke välja keeratud, ning siis sõitis paremini (wtf?), kas liiga suur düüs vm? Ei saa aru -.-

5. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    SIis kui düüs sisse keeratud siis ei taha üldse tööle hakata eriti, väga sitasti hakkab :roll:

6. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
    proovi teist karpat

7. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    Varsti peaks saama teise karpa ja pumba ka.
    Ma muidu proovisin nii, et võtsin paagi küljest ära, ning pumba ka ja panin osa bena veinipudelisse, ning tegin korki augu ja panin vooliku läbi, ning siis tõstsin ülespoole pudeli, ning ühendasin otse karpasse, kuna nii peaks paremini töötama, vist?
    Kuid ikka ei mõikand sittagi.

Jaga seda lehte