Hooaja avamine 2010

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by massu, Märts 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ennukas

Ennukas Member

319
    0
    16
    Massu või keegi korraldajatest .. Paar küsimust selle öösõidu kohta , et kas alaealised võivad sinna tulla (peale 23;00 peaksid alaealised kodus olema) ja kui kaua öösõit kestab ?

2. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    jah, ma tahaks ka teada, kas alaealised öösõidule võivad tulla? Minumeelest oli selle 23:00-ga nii, et vanemad annavad sulle kaasa paberi, kus on peal nende telefoninumbrid ja sinu isikukood, ja seletus, kui kaua ja miks võid väljas olla peale 23:00. See siin kuskil foorumis kirjas ka.

3. oli

oli Member

446
    0
    16
    aga siis kirjutage need paberid omale ;) või kell 11 koju vut vut :D

4. Ennukas

Ennukas Member

319
    0
    16
    Ei no aga.. Kui ment peaks vahele võtma , mis siis saab ? Näitan neile seda paberit vms? Ei saa ju nii tegelt.

5. raimond123

raimond123 Member

241
    0
    16
    tahaks ka teada kas võib ?

6. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    sellise asja pärast vaevalt huiama hakatakse , aga noh , laske siis paberid teha , arvan ,et mõistlik ment siis kõnest emale,isale aitab ka

7. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    ärge nüüd kohe pabereid tegema hakake, sest ma pole veel 100% kindel ,et nii võib. Tuhlasin siin foorumis ringi ja ei leidnud seda teksti, aga sõnastus oli umbes selline:"... sul peab olema vanemate allkirjaga paber, kus on ära märgitud sinu isikukood, vanemate telefoninumbrid ja seletus. Nii seletas mulle üks tore politseionu, kes mind öösel kell 3 koju sõidutas". Või midagi taolist...

8. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    Ega normaalne ment ei tee sulle midagi, kui me ütleme ja räägime viisakalt, et avame hooaega.

9. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    aga see peale 23.00 v2ljas olemise v2rk on aint alla 16, eks ?

edit by fred:
    jep.

10. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    On tõesti alla 16 see värk, aga minu teada on nii, et kui on "kambas" ka mingi täiskasvanud, siis ei tohiks probleeme tekkida.

11. M121

M121 New Member

636
    0
    0
    ma siis parem ei tule..

12. ülemus

ülemus Member

207
    0
    16
    ei viitsi jamada selle pärast et mingi alla 16 aaastased öösel sõita tahavad :D:D

13. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    kui teil on kambas pärast 23:00 keegi 18a siis ei pea alla 16 aastased mingit mure tundma , !

14. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Jap, mida te põete? Kui meil kambas täisealine isik, siis on ju kõik korras.

15. Hans

Hans Member

121
    0
    16
    Milles üldse jama? Kes teist usub, et härrad korrakaitsjad KÕIKI rollereid kontrollima hakkavad? Hea, kui üldse keegi kinni peetakse. Kui selline kambas sõit, siis ma ei usu, et keegi meid peaks kontrollima hakkama.

16. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    Tõesti, see ju suva, kui vanemad teid lubavad, siis korras.

17. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    kuule, küll nad kontrollivad.
    eelmine aasta yhel kokkutulekul v6eti k6ik rollerid liistule, eriti huijati veel ühe vennaga kes oli tulnd autoga kokkutulekule. tal kontrolliti absull k6ike nagu ja taheti kordusylevaatusele saata. ei teagi mis tast sai siis.
    igatahes k6igilt kysiti lube ja kontrolliti et kummid kulunud ei oleks ja tuled töötaks ja hakati isegi tumeda visiiri pärast norima. kellegil oli veel park tule asemel värvilised ledid ja pidi need maha kakkuma niiet oleneb t2itsa mentidest ;)

18. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    jap. Visiire vaadati ka. Mina olin 1 kes pidi visiiri maha võtma:D, aga jah, ma usun et väga lollusi ei tee, siis ei teki probleeme ka. öösõidul tuleks vist suurematel teedel sõita kuna muidu süüdistatakse meid öörahu rikkumises.

19. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    Ei tea, mina küll selliste asjade pärast ei põe, kui sa kuskil elamurajoonis burnouti lased öösel, siis jah mendid närvis, kui sõidame ringi mööda linna, ei ole kellelgi mingit kobinat, ei usu et mingit probleemi tuleb, sõita võivad kõik ju kellel load ja roller tehniliselt korras, seega ärge muretsege, ei usu et selle vanuse kallalgi nokkima hakatakse. :D

20. sontaford

sontaford New Member

39
    0
    0
    Koselt kaks masinat tulemas

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte