Hooaja avamine 2010

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by massu, Märts 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RaW

RaW New Member

55
    0
    0
    Arvatavasi kohal, koos kaameraga.
    VB 2-3 sõpra tulevad ka.

2. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Kindlasti kohal 4-5 sõbraga ;) .

3. machine

machine Member

228
    0
    16
    ma pidin jah need ledid maha võtma sealt...Aga need mendid norisid ka ikka iga asja kallal....

4. Zicco

Zicco New Member

121
    0
    0
    Kohal!

5. rregular

rregular Member

423
    0
    16
    Kas keegi on siiamaani ära lugenud palju lubajaid on ? Ma jõudsin teisele lehele ja juba üle 30 rolleri, edasi ei lugenud.

6. Caspi

Caspi Member

47
    0
    6
    tajoooba

7. Cpstuning

Cpstuning Member

366
    0
    16
    Huvitav , kas mendid ütlevad midagi , kui kõik tuled asjad töötavad aga gondleid pole peal?

8. raimond123

raimond123 Member

241
    0
    16
  9. Jong

Jong New Member

95
    0
    0
    Kui saan uue silindri ja karpa kätte,siis osalen kindlasti ;)

10. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Kui mul tagasuunakad ledidest tehtud,siis huiatakse? Olen kh tulija. Roller kh uues kuues siis juba.

11. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    olen ka tulija, aga kahjuks mitte rolleriga vaid mopeediga ;)

12. Hans

Hans Member

121
    0
    16
    Võtaks liikluseeskirja kaasa ja huiaks mentidega. :D
    Vahet pole kas sul on LED'id või mitte. Sul peab ees valge ja taga punane tuli põlema. Isegi suunatulesid ei pea sul olema (peab olema komplektne aga keegi ei tuvasta seda, kui sa ütled, et selle mudeli versioonil ei olegi suunatulesid). Visiiri poolest on kah täiesti pohhui, sest mopeediga liiklejal on kiivrit vaja - kasvõi ehituskiivrit. Keegi ei ole täpsustanud, mis kiivrit. Ei pea olema motokiiver. Pealegi ei tohiks neid üldse toonitud visiir huvitada, sest neid müüakse siiski kasutamise eesmärgil ja ükski seadus ei keela neid kasutada. Visiiril on lihtsalt kaasas kirjake, kus öeldakse, et ei tohiks pimeda ajal kasutada. Mul on ise leiutatud LED tagatuli, puuduvad suunatuled ja xenon ees. Visiir on kah süsimust ja ma tahaks näha, milline ment mulle midagi teha saab, kui mul ilus roheline raamat kaasas on. :D
    Varemgi härrasid korrakaitsjaid parandanud seoses rollerite ja liikluseeskirjaga.

13. oli

oli Member

446
    0
    16
    ma mõtlen sama, et mul ledid ees ja xenon, mis vahet selle on, valged on nad mõlemad, nagu ei saaks põhimõtteliselt midagi teha nad :D
    aga jah varsti juba 1. mai :D saab võrridega põristada :p :D
    vaadake, et kõik lubajad siis kohal olete ikka! :p

14. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    selles ongi asi et tegelikult ei tohiks nad sulle midagi teha, aga need politseihärrad kahjuks ei tunne ise ka nii hästi seadusi ja keeravad ikka iga asjaga nii et vähe pole, ainuke rohi selle vastu on, et kui ei taha trahve maksta tuleb kohtusse kaevata aga sellega on ka nii palju jamamist et kohe on....

15. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Kallid kaasmaalased ennem kui midagi üldse hakkate rääkima kui targad olete seaduste kohapealt siis kas te teate E tähisest midagi? Kui tulel puudub E tähis siis see keelatud. Kui oled tule sisse vorpinud LED siis see ümber ehitus mis samamoodi keelatud! Xenon keelatud kuna puudavad sinul igasugused automaattulede regullid jne. Uurige eelevalt ikka asja põhjalikult, võite kohtusse ka kaevata ning seal kaotada.

Kui teie ei noki neid ei noki ka keegi teid. Kui ise hakkate omavolitsema ja masinaid nn "tuunima" siis nemad teevad kõigest oma tööd!
    Ja kui keegi tuleb kohale mitte nõuetele vastava rolleriga, siis saadame ürituselt ära. Kes rikub liikluseeskirju või ei suuda rivis sõita, saadame ka koju ära.

Tahate lollitada siis saage omavahel kusagil teises kohas kokku, aga Hooaja avamine ei ole selleks, et meedia saaks jälle kajastada kuidas mõni roller punasega foori ületab või kuidas mõni ennast vastu autot laiaks sõidab.

16. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    ma ei saa ka aru, tulete targutama oma liikluseeskirjadega siia, homme annan chatis lingi teile , saate natukene tulede ja nende paigalduse ja kõige muu sellisekohapealt harida ennast natukene enne kui kedagi kohtusse kaebama lähete.

17. Hans

Hans Member

121
    0
    16
    Ega jah, suht mõttetu on siin kellegagi vaielda. Inimesed on enda uskumustes nii kindlad.

18. x8r

x8r New Member

722
    0
    0
    Massu , kui mul on rolleril xenon ees ja ma seda põlema ei pane , kas ma siis võin tulla? :D

19. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
    Mul ka, omg, peab vist kaugtulega sõitma :)
    Vaevalt et selle pärast kedagi koju saadetakse..

20. rauno4477

rauno4477 New Member

8
    0
    0
    Okei, ma ka siis tulija.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte