Re: Hr Mcd Yamaha Aerox Just siis ma selle omale tõingi. Tegu oli punase Golf 2 ökoliikuriga. 1.6 diisel ja massivsed 40kw
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox Vahetasin küünlaid, timmisin segu igatepidi. Hetkel segu u 1,1 pööret väljas ja käib puhtalt.
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox Täitsa võimalik, sellest ökoliikurist sõidab jalgratas ka mööda ja juht saab korraliku trenni(puudub roolivõim), piduri pedaali pead 2 jalaga tallama, käigud iga kord erineva koha peal. üle 90 ei lähe kui käru järgi on, gaasi pead andma teatud vahemikus, muidu sureb ära. 90 pealt näiteks gaasi juurde andes kiirus langeb. see selline öko pill, kihutada ei saa jne.
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox See sidur oli mul peal koos selle sama silkuga. Summuti oli mul ainult teine, nimelt MHR TEAM 50
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox Oskad siis ehk öelda, mis viga võib olla? mootor läheb piirajasse ilusti, vario veab rihma ringi aga masin ei liigu kuskile poole
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox White Pearl Kuna ise ei viitsi ajusid ragistada selle timmimisega. Siis võite soovitada firmasid või kodanikke, kes timmiks masina odavalt ära. KÕIK pakkumised PS!
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox White Pearl Kellel soovi, võib varuosasid uurida, kuna tekkisid teised plaanid.
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox White Pearl Varuosadeks Võite pakkuda ka vahetusi terve rolleri vastu või siis hinda tervele rollerile!!
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox White Pearl Varuosadeks Vaja ühe auto projekti jaoks rahasid, kahju küll aga nii on. Kui saan rahad ennem kui olen jõudnud rolleri jupitada, siis jääb roller alles
Re: Hr Mcd Yamaha Aerox White Pearl Varuosadeks Täna sai igavusest siiski veits tegeletud sellega. Noname rihma asemele läks Malossi Kevlar.
31.07.2013 Sai täna timmitud ja möllatud. Vahetatud sai survevedru, Aeroxi orginaal surveka vastu, kui ei paranenud midagi, ehk siis sidurivedrud siiski liiga kanged. Mingi päev saab teised kätte siis vaatab jälle edasi. Aga hetkel mõned pildid hetke seisust. Sai garaazi koristatud. Sidur laiali kitkutud. Kondlid. Roller siis hetkel sedasi...