olla vanaema maja juures kohe,kotka tänaval,ma ütlesin ka nendele vendadele,et aega on et nad korralikult teeksid 8) aga eriti naljakas oli see,et see värvija kes mingi 50 aastane päss on,see ütles kui ma kondlid sisse viisin et noh teed aeroxist püssi v? :lol:
eiusu et neil mingit kodulehte on,majataga seal oma punker kus värvivad,rahhi võtavad küll suht palju,hennu sai 50 eurtsiga
tra mai saa aru kuidas nii odavalt sai aga mul veits kinnitusi nussida jne ja siis sisemised kondlid on karedad vaata ja need tehakse siledaks 8)
jukk on toptuuner,täna olime minu juures olla ja jukiga,jukk nussis oma boostat käima ei läinud,ja siis lampi hakkas röökima et kes mu benavooliku lahti tõmbas :lol: pärast sõitsime kolmesi juki poole ka veel :lol: 8)
aga muidu ma tahtsin teada kas kui mul on ainult ostumüügileping ja dokumente pole,sskas ma pean võtma masina arvele enne esimest jaanuari,või enne esimest juulit?
Kõik masinad peavad olema arvel 1. juuliks 2012.Millel dok puuduvad,ei saa hiljem võtta,kui mingil põhjusel selleks ajaks ei saa.Niiet kui sa ei saa selleks ajaks arvele,siis ainus võimalus on osta dokkidega raam.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE Hakka juba endal mootorit kokku laduma,mis taod seal pihku,pane tööle lõpuks ära,ja osta lumelaud ära
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE tegin siis mõned pildid oma teloga,suht sitad tulid aga üldpildi kondlitest peaks siiski saama
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE ossa vana vitt,päris kena tuli rsk,aga see masin küll põhimõtteliselt healjuhul kuiva ilmaga sõitmiseks,nagu mul