Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE no juh pm võiksid mõne valge ja mõne kuldse tüki välja valguse kätte viia ja siis teha korraliku pildi kas või mingi suvaka digikaga kõik pildid ei pea olema peegliga tehtud juu (pm mina oleks ootanud rohkem kuldset)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE Mingid sisselõiked sobiks ka siia nagu maasikad , väike stiilinäide : ( Esiporilaud ) Jalgevaheline see aku kaan , ja monod .. http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 332b8e.jpg ja noo jalgeesinekondel http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 5a39c3.jpg Aaga nooh eks sa pane raamipeale kondlid ära ja siis tee uued pildid
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE tänud,õhtul teen mõned korralikumad pildid ma arvan,aga üleüldse ma hakkan vaikselt uusi juppe ostma et varsti masina sõitma saaks jälle 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Kena! A tekkis küssa, et kombinatsioon tuli täpselt selline, nagu photoshopitud sai?
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 mhm täpselt selline 8) scoox üldse soovitas seda kunagi
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Ian mulle ütlesin küll, et Streetbuzz rääkis sulle sellest kombost :lol: :lol:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Esmamulje lamp, pane peale ära, siis tee pildid ja näita uuesti.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 karlo soovitas värvikombot,kaarel soovitas millised kondlid mis värvi võiksid olla :roll:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Karlo on pede , mina olen BOSS !!!! , Aga hetkel ei ütleks et se kuldne ilus kuldne oleks , tee väljas pildid ! EDIT: Nüüd ostad selle smoke esitule , bcd tagutule (ribidega) , esimesed klaasid toonid ära või smoke klaasid , OVERSIZES'i ostad ja ss peaks välimus igati timm olema !
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 no kui ilm natike parem eks siis teen,aga neid teisi asju vaaatab jh 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Puberteet mõllab. Aga jah, värvid siiski minu soovtitaud ( pshh saan ka selle kuu lõpus enda omad )
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 täna ostsime kasutajaga äravaleta uue veepumba paranduskomplekti,vändalaagrid ja simmerid.sämm tõi sõrmlaagri ka ära 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Täna siis kasutaja Tuur tuli peale kooli järele ja siis käisime MMA töö juurest läbi ja sai Iani blokki kätte(MMA vahetas väntvõlli laagrid ära ja pani blokki kokku tagasi),peale seda Iani juurde raamile velgedele järele,ja nüüd olen garagest tagasi ja mõni üksik pilt.