Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 ohoh,sitaks norm 8) suured tänud ikka, et teha viitsisid,aga homme tulen siis s´inu poole kah
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 hella ette ära kuna tuled siis,aga kas homseks raha ei sa?
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Küürisin seda ka veic,aga see ikka kõva sita kihi all,et survekaga peaks seda tegema.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Väga mage.. Asi peaks läikima nagu minu oma, puhtus mees :roll:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 Ma tahtsin lithsalt eile blokki ja velge alla saada ära,eks täna Ian hakkab küürima kui tuleb siia.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 kle jukk, sorri et ma täna ei tulnud, tulin just traumapunktist,sellest kukkumisest hokis oli käeluu katki läind,ja nüün vasakus käes kips ja parem sidemetes :lol:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!update lk 24 täna hakkasin äravaletaga tema garages oma masinat küürima ja hakkasin vaikselt juppe külge panema asi vaikselt areneb homme proovin kondlid peale ära panna 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! hehe minu pilt ikka esimene mis ülespanid 8) ,aga jahm homme tahaks kolvi ära osta ja silku tihendid ja siis tööle ära
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! aja kirjas mingid mõõdud võivad küll olla ja, sain alguses aru et mingeid lisaraskusi pead silmas- siis peaks ikka eriti kaheksas velg olema haha.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! Ei no kus kohast ta puhtab ? aga lähebläheb veljed all juba :lol: 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! no proovin sinust eeskuju võtta,aga homme teen raami ja bloki täiesti puhtaks 8) võtan igast puhastus vahendeid kaasa
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! Mina sain kõigeparemin stati mootoripesuvahendiga 8) pihustad peale, kuivad ja pesed maha..
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! aga tule parem ise ja aita küürida ,Ianil niigi käsi kipsis ja viicis ikka eile küürima tulla
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE! kõigelihtsam saada blokk VÄGA puhtaks, võtad bensiini/diisel/cif hambahari ja küürid ja tõmbad vahepeal lapiga puhtaks, et ära ei kuiva see pask ja ongi olemas bloki saab VÄGA puhtaks!