Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!pildid lk28! see pirelli evo22 see pole vihmakas aga rehv ja valetpidi peal
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!pildid lk28! oi bläää kui kena aga, täna siis töötasin nagu loom juki juures ja panin kondlid ja asjad ära nüüd aind pildid veel üles panna varsti tulevad jukk laeb ära.aga homme siis peab sumpa tule ja veepumbakaane peale ära panema kui sandri käest kätte saab,siis lapiga kergelt üle rehvid ja ongi valmis 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!pildid lk28! Kutt siis nii väga tahtis pilte,eks ma lisan ka siis kõik pildid nagu ta soovis:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!pildid lk28! no astarova blad Ooooo, päris kenake. Variokaan ja blokk valged oleks, siis oleks täismäng.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!pildid lk28! tra ma näen nagu mingi pede ühe pildi peal välja :roll:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!pildid lk28! mhm esituli poleeritud ja toonitud,sumpa poleeritud ja carbon silenceri peal ja veepumbakaan ka carboniga,sandrilt saan homme kätte 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid Kunagisel kokkutulekul n2eb? , siis 2 valget roxi yks kuldne teine punane ;P
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid seda kindlasti 8) maitea kas sa mäletad eelmisel kokkutulekul sai ka üksteist nähtud :lol:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid Tean , kas sina loll v6i jukk , tuuritas mu k6rval ;D
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid see oli jukk, tema sõitis toll korral :lol: :lol:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid istmenahk ja variokaan kuidagi kahtlased, okey variokaas veel, aga istmenahk küll ei lähe selle adrekaadiga kokku ei üldse
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid Kallis ian anna mulle andeks aga see kuldne küll väga kuldne ei tundu , pigem kanasitakollane :lol: , aga vb asi selles et ma pole masinat näinud veel irl
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid no asi nii, et peale näituseid likvideerin need iluveav kindlasti, ja kaarel pole midagi, loodame et kui päris elus näed valges jne siis tundub äkki kena 8)