Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid miks sa nii totraid asju koguaeg ütled? :roll:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid Pigem las poleerib/kroomib vms ära need. Ma ei saa ülde sellest inimesest aru. Juba mitu korda foorumil näinud kuidas ta oma imelikku arvamust on avaldanud. PS. Väga ilus tüdruk üleeelmise postituse pildil
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid Mis vahet sellel on, kas see arvamus on sulle meeltmööda või mitte? Ega seepärast nüüd ta ei pea kirjutamata jätta!
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid Kuldset oleks nagu vähe kasutatud. Liiga valge.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid no igal ühel oma arvamus,aga maitea mulle rängalt meeldib oma masin 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid @Matsu Ei pea jah, see oli ka lihtsalt minu arvamus
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid ega mind ajab ka närvi siuksed vennad nagu see minipasakott
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid tra jukk ma kasutan seda sinu kohta :lol: :lol:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 33 pildid jah nägin siis selle rolleri seal üritusel ära omanik oli suht gay istus seal nagu pede ja näppis on telo, gondlid oleks võinu ikka korraliku kinni panna ja miks koguaeg kõik tõmbasid nupukonsoolist suunatule lülitit välja ma ka korra tõmbasin ja siis sa tammelinna hirm tulid dh'ga ähvardama nõrk
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid kui kellelgil veel näitustest pilte või videosid vms on siis palun andke,kohe kui kolvi kätte saab läheb masin müüki
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid mõtlen veel aga kui kõik vead likvideeritud siis kuskil1500-1700 ja seda annab tingida
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid mis sa vingud ega ma ostaks arvatavasti siis mõne sxi vms 8)