Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid olla mai taha möliseda või kõvatada vms,aga tglt ka see kui paljuga ma seda müüd on täielikult minu asi.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid ega see polegi minuasi paljuga sa müüd,lihtsalt huvipärast tahtsin hinda teada.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid äseleta,pane sõitma juba!!!!!!!!!! kuna kolvi saad?
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid aga poisid täna peab räige peo maha pidama,mul kohe 400 postitust täis
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid :lol: :lol: pm sumps teeb selle rolleri ilusaks, onju ian ?
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid masinal ss kondlid maas,kohe kui kolvi kätte saab siis hääled sisse 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: keegi peaks ennast nüüd puudutatuna tundma
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +1 :lol:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid täna sai siis streebuzziga motohobis käidud, ja ostetud kolb, piduriõli, reduktori õli, jahutusvedelik, scooxilt piduriketas jne 8) homme siis loodetavasti masin juba karlo käes sõidus 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid mis streetbuzziga motohobis , minu unustasid ära w ?? :-x , aga muidu üks õnnetusehunnik see masin on , aga teeme korda ! EDIT: Õppetund , ära vii kunagi masinat teiste juurde !
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid karlo rääkis rsk et tööle saab kohe tagale peeneks rängalt,sissesõitu see asi ei näe ka edu tööle saamisega,ma arvan et ma siis kodus pole kui kokku panete :d
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid Ns tuusan linnapeal Renega ja ta high juuga ringi