Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid Kohe peale kooli tulete,ja siis ma tõmban nahui kui saan Sandriga kokku,ja kunagi tulen siis tagasi.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid tänud 8) aga täna sai siis masinat natuke tehtud, homme käima ära kui kaks jupikest saab, aga täna siis suured tänud suurisale ja scooxile kes mind siis kõige rohkem mu masinat tegid 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid Norm,norm hea vaatata lõpuks saab selle kokku panna,praegu 3 roxi garages,ja kui 1 nendest ära ei lähe siis läheb väga kitsaks ära.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid Dvi kõik Rukki teami liikmete masinad minu garagesse,ruumi on 8) 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid täna saime masina elama ära 8) 8) tänud sandrile karlole tuurile ja kaarlile, hommee paneb vast timmi ära ka ' by ian
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid masin elab siis tõesti 8) sander tegi kicki ka korda, nüüd saaab normaalselt kicki anda. täna proovime õhtu poole timmida ka vähe 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid Ja mis jama siis oli, kui reede öösel käima peksite, aga ei tahtnud kohe üldse minna?
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid Kui Sander(MMA) tuli oma kultsete kätega siis rox mõtles vot see on kutt kes paneb mu tööle ja siis rox läks tööle
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid viga oli labane millele pikemalt me ei peatu aga häälestamist tahab kõvasti, sest see kuidas ta käis polnud käimine vaid see oli turtsumine, ma kahtlustan lisaõhku ian! kuid ennem ürita karbussiga mängida ja pane toores kenasti kinni! ühesõnaga suksu varsti tänavatel!!! 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid iga kord kuin selle küünla koos piibuga maha võtsime tuli süütepoolist juhe välja vms ja siis ei olnud sädet vist vms :roll:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid ouououou sander mis kell sa õhtul tuled kui üldse tuled?
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid täna jääb ära vist .. mul halesitt olla ja vaja teisi tegemisi teha
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!valmis lk 35 pildid okeii :| aga sul eilsest sitt olla v? :lol: :lol: hakkasid lõpuks ikka ära kustuma küll 8) kodus oli ikka halehea magama jääda