Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! A btw masin tuur lasi sirka 7m+ väike hüpe:d
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! Ma arvasin kah, et MMA pani lõpuni kokku, ei julgenud tema töös kahelda, aga novott. Nüüd peaks elu lihtsam olema küll.
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! jah see masin laseb üksi juba tagal nii et pool garaget segi :|
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! täna kahjuks midagi teha ei jõudnud, homme saan sandrilt simmeri ja siis paneb kokku ära vist 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! Ian , mis ma ütlesin sulle , et juki masin saab ennem tööle :lol: :lol: :lol: . Tsitaat tsiteeritud ss GoFast'i masina uue omaniku teemast !
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! Masin töötab, asi on päris korralik nüüd mootori poolepealt vähemalt, komp on ka päris korralik, eks homme mõõdame selle ka ära
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! see komp pole võrreldav ka sellega mis enne oli,prg on ikka väga ränk, aga suuredsuured tänud kapale kes siis aitas ja pani bloki ilusti kenasti kõik kokku 8) nüüd ongia inult timmimisvaev
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! õhutasime ss just esipiduri ära masin koos ja tuksub ülinormilt ja hääled on ka üllatavalt vaiksed 8) aga varsti garagesse tagasi ja siis õhutame tagapiduri ära ja siis juba sissesõitu tegema aga väga suured tänud kapa123 kes oskab masinatega tõesti hästi ümber käia 8)
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! kas keegi oskaks rullikuid soovitada? stage6 streetrace yasuni r punane survekas prg on all 4.4 rullikud, aga masin läheb räigelt pöörde :roll:
Re: ian/yamaha aerox 70cc 2006 WHITE!lk 35 pildid!ABI VAJA!! ma ütlesin sulle 4,9grammised ! ja vasta msn.is
seda küll, ise ostsin muidu 4.9 rullid , lootes et piisavalt hea , tegin test sõidu 100m ning läksin ostsin 5.1 asi muutus totaalselt, aga kuna 4.9 proovisin juba siis neid enam tagasi ei ostetud , pidin ostma 2 komplekti , see lihtsalt minu kogemus, aga jah asi täiesti katsetamises
suured tänud ss kapa123ele kes viimaste päevade jooksul väga palju aidanud ja teinud!aga täna sai siis esituli tagatuli korda tehtud, spido korralikult tööle pandud, kõik esikondlid korralikult kinni, karpat timmitud, eelmistel päevadel sai reduktori kaanele uus tihend pandud, kuna keegi oli selle perse keeranud, siis keegi oli veepumbakaane simmeri perse keeranud, keegi oli väntvõlli simmeri perse keeranud ja keegi oli ka tosooli paaki sitta kallanud :-x :-x :-x aga nüüd masin heas kohas ja homme saab brauerist ära ostetud kaks vaskseibi taga piduri jaoks, veepumbakaane simmer, ja ka 83 düüs, siis on masinaga lõpuks kõik täiesti korras 8)