eiei ma rääkisin raikodest ja juttudest 8) aga tra kondlitega ülinorm lasta, ilus vähemalt, kui mingi palja rõveda raamiga lased siis naised jooksevad kaarega eemale :roll:
Mai tea ma harjutan roxiga gondlitega, ei viitsi küll maha kerida et jou nüüd lähen tagale laskma ja jou keeran peale lähen linna tiirutama kõik kooz ikka, ketaspidur on see mis alati päästnud igaltpoolt gondleid aga jah sülitazin nüüd igakzjuhuks kolm korda üle vasaku õla
Sain ka täna tiiru kooli juures. Täitsa ilusti kerib edasi küll(Y) pole ühtegi paha sõna. päris korraliku kiiruse pealt kerge jõnksuga kergitab nina, aga ian miks kurat see masin sul"vaba käigul" välja tahtis surra? seal risti peal oli vapsjee nuss.
Rolleril on päris palju käike peaks mainima esiteks, teiseks äkki on tühikäik veits paigast ära ja kolmandaks miks vabsjee nusss? pole jõudu et gaasirutskat veits peale keerata ja hoida senikaua kuni punane on fooris?
Nahhui peab alati autojuhtidele ja teistele inimestele närvidele käima selle gaasi andmisega? Ja peale selle niimoodi gaasi andes läheb palju kütti ka..... Kondlid saavad ikka korralikult vatti tagal lastes ja tagapidur võiks olla hulk parem+ masin võiks paremini liikuda ka edasi selle seti kohta 8)
esiteks miks sinu arust on "vaba käik" juttu märkides? teiseks miks on rolleril tühikäik paigast kui peaks/võiks olla paigas? kolmandaks selle pärast nussisgi, et natuke on timmist ära madalatel pööretel(minuarust). Miks kuradi otsast siin minu jõud sind kotib ja kust kohast sa võtad, et ültse fooriga rist oli? Minu post oli selle mõtega, et ian oma timmimised üle vaataks vb sa veel paremaks,mitte selleks, et ma midgi halvustada tahtsin v et sinu sugused saaksid siin mölised. Rahune maha ei ole kohe vaja viriseda ja palun ära komenteeri midagi vastu! Pole mõtet seda teemat risustada ega ka mingit vaidlust siin aretada. Ian sry OT pärast.