tee rahulikult mingi 500 siis veel teine 500 niimoodi et päriskurjaks veel ei aja ja peale seda anna julgelt! ja Asi peab olema timmis
alu silkude puhul pole mina küll kunagi sissesõitu teinud, lased kohapeal käia 15min siis rohkem ja veel vb ja siis paned timmi nii, et segu hästi natukene rikkam ja võib peeneks lasta, uus asi ju kõige parem, pole ükski silku kunagi kotti jooksnud veel ei rolleril ega tsikliltel. ptui ptui ptui
Täpselt samasiin, alule pole kordagi teinud sissesõitu. Kohapeal laseb tiksuda, maha jahtuda, ja uuesti. aga eks mingi alguses 200km ei lase ikka kohe peeneks :lol:
mitte et ma teie arvamust ei usaldaks vms aga ma tahaks teada mida kõige targemad kutid sellest arvavad, nagu näiteks põrks 8)
i was kiddin, :roll: teinud oma mhridele 15min x2 mineraal õliseguga käimist siis uus kütt täissünt õli sisse ja pieeneks. Aga eks neid arvamisi oli erinevaid ja mõistmisi kindlasti pole minuviis kõige õigem kuid on tõestanud ennast praktikas !
teinud oma mhridele 15min x2 mineraal õliseguga käimist siis uus kütt täissünt õli sisse ja pieeneks[/quote] Miks mineraaliga?[/quote] sest mineraaliga kulutab paremini 8) 8) 8) põhivend ikka teab
sa-s oli mingi test ka , mk II võisam jep aint head räägitud sellest siiani kah 150 meetri aeg kah http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2062_n.jpg