Nii, vaja on veel osta praeguse 94 düüsi asemel 90, vahetada ära sidurivedrud ja tagapidur korralikult ära õhutada. prg on segu nata liiga rikas aga see eest masin liigub küll. Alla sai pandud uued 6.1g rullid, uus vill sumpasse, uued sumpatihendid, uus piip jnejne. masinal nüüd kõik katkisedjupid ära vahetatud ja korda tehtud. peale homset on korras ja siis tagale 8) täna sai ka timmist ära masinaga joonele aetud ja võidetud. 8)
haha hea, et nime ei maininud kes kotti sai siis oleks selline möll lahti et vähepole :lol: Aga me kaarliga ajame masinad tööle ja saad kotte nagu koliseb, be aware! :-x :-x :-x :-x :-x
oh sa ullikene mul juba ns tugevam silku kui sul + overrange ja muu sitt seal niiet ma isegi ei põe :lol: ära nüüd enda SPORT PROD nii kõvaks ka pea :roll:
kuidas sul siis hullem on ? :lol: :lol: :lol: :lol: Teeme uuesti jooned kui c16 ja 21mm peal siis vaatame
Kas keegi saaks tartus mulle stockõhufiltri müüa?e5 oli sõiduajal nahad lennanud.roller ss kaks nädalat garages istunud,pole aega ega viitsimist tegeleda olnud. Korda on tehtud bloki keermed, reduktor,tagapidur ja ostetud ka uus sport sidur, kui reede töölt tulen võtan arvele ja lükkan rolleri ilma ühegi veata müüki.