Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Sai korra õue aetud Edit, avastasime et jalg tahab vahetust. Kipub ümber kukkuma.
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" minuarust oli sinine ilusam :wink: tuli ka sinna ei sobi , nagu vana jawa eest .
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Eks maitseid ole erinevaid. Ma tahan vaheldust näiteks Võiks, isegi gondliga koos tuld tahtnud. Aga esijalgu kärab küll. Rahaline seis ei võimalda uut tuld ette hetkel.
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Kahjuks pean tõdema, et hõbedasena meeldis mulle rohkem. :roll:
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" tuli tundub küll seal ees HUGE. Ei aga jah polegi varem näinud kes nii hoolega neid hiinakaid "tuuniks" So Keep Going :wink:
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Paar pilti ka teile siis Tsikkel hetkel: Tagatuli: Tagant: P*de majakas on ta mul: Uued jupid: Tean et pildi kvaliteet pole suurem asi aga jah. Üks video ka nendes "P*de majakatest" tuled ise rohelised. http://www.youtube.com/watch?v=jxhfUKPBcs0
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" täitsa hea värv http://www.youtube.com/watch?v=3H-humu_Qas see on ka hea video..
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Juhtub, polnud minu pit Aga masin vahepeal natukene arenenud ka: Jupid hollandist, gripid pidid olema oranzide otstega aga elab üle. Svamm filter tuli ka tnt. oma vms. Sai vahepeal gripid külge ja niisama poleeritud. KRT, saaks ükskord korraliku digika näeks õiget värvitooni ka. Gripid panevad ka jumala puuse selle digikaga.
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Aidata oskan ikka. Tagumise rehvi tellisin pm uue eraisiku käest. Esimene kloostrimetsa motopoest. Tulede süsteem on mul ringi tõstetud atm monkeylt vms. jaa, ammu aru saanud, aga ma ei saa aru mis see sinusse puutub ? Brabus : ma kommenteerisin
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Okei, aga kuidas need tuled töötavad muidu, aku on üks aga mis on teised osad mille abil tuli töötab ?
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Kommutaator,pingeregull ja rohkem nagu polegi. muidugi üüratu juhtmestik.
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Vahepeal pole pikka aega siia foorumi sattunud. aga asjaga on nüüd nii et, ostsin 125ccm pitpro moto vahele. la lappisin asja kokku. asju on kõvasti puudu ja palju asju on ajutised.
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" tee pilte enne üles panemist veits väiksemaks muidu paistab suht norm
Re: Intrega - Dirtbike 110 ak'a "supermoto" Hetkel pole nagu midagi mis viga oleks, raamis sees on tugevndused ka. talvel plaanis veel tugevndada. Jep.