Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Kui kolvi saan selleks ajaks, siis katsun jõuda jah- vastasel juhul Dioga.. Mis siis? Olete ka tulemas?
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Kui saaks ökoma masina, siis võiks sellise ürituse ette võtta.
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Jukilt saadud esihark (Y) Parempoolne siis. Vähe kõver või jaa? Ja hetkeseis:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Deem need veljed. Nopime need kah sul rolleri küljest ära
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Kuidas muidu poldiauke poleerisid? Käsitsi või mõne elektrilise tööriistaga?
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Need veljed on pärit kevinopa Roxi pealt. Tema vist poleeris need.
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV need veljed poleeris umbes 5 aastat tagasi tartus kasutaja põder vms, kes selle sini valge rolleri ehitas millel need kroom veljed peal btw
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Ma ise ainult käsitsi nühkinud ja mõnda kohta mida kannatab masinaga pollinud.
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Viimane sõbrukas Aeroxiga. Sai ka esimest posti veidi kosutatud piltidega. Peagi peaks saama ka kolvikomplekti jms kätte, jaanipäevaks tahaks valmis saada.. Siis hea puruks sõita Veidi reklaami ka vast valminud hooaja avamise videole. https://www.youtube.com/watch?v=qDIvMf3 ... ture=share
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Ma tahaks ka, aga kolb ei taha mitte jõuda pärale. :lol: Täna sai harkjalga kõvasti tuunitud, et saaks ka seda kasutada, küljejalg toimib ka nüüd täpselt nii nagu vaja. Homme kui aega katsub lenksule stuffi ära panna ja mingi päev peab koso ära ühendama. Kuradi ühte grippi ei saanud lihtsalt vanalt lenksult kätte koos toorejullaga ja lõpuks sai need koormarihma ja torutangidega ära võetud. :lol: Ära taha, ega need nii prillid ka ole. :roll:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Täna sain kauaoodatud kolvi kätte. Lootus oli siis kohe esimesed hääled ära kuulda, kuid ma ei saanud poest küünalt. Küünal telliti ära ja homme peaks siis first start olema. Sättisin stock õhufiltri külge, vahatasin ja silikoonitasin gondlid ära ning pidasin plaane, mida edasi. Lenksule ma ei ole jõudnud siiani stuffi panna, aga hea ongi, sest seda peab veits tuunima. Plaan on lahti käiata vana lenksu pealt peegli kronstumid ja need uuesti dhle kinni keevitada, sest muidu mul kusagile peegleid panna pole. Tagapidurisüsteem tuleb ka ära võõbata, kuna värv koorub. (Kevinopa võrr polnud ikka nii korralik :lol: ) Siis veidi siit-sealt tööd ning loodetavasti see hooaeg ma enam suuresti midagi tegema ei pea, kuigi vario ja karpa tahavad kindlasti veel timmi.. Võite pakkuda korraliku Malossi Multivari. Seniks päikest, homme ehk saate piltegi.
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV https://www.scooter-attack.com/shop...r/ASTR8SPIEGELAUFNAHME-Mirror-mount-STR8.html
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Asi areneb. Hääled tehtud, veidi sõidetud. Tekkis uus probleem, amordid ei taha fungata. Sai mõeldud ja selgus et mõtlemine kandis vilja- amordid olid külgmisi pinge all. Egas midagi, sai treipingile hääled sisse aetud ja teo asemel roostevabast metallist vahejupp tehtud. Amorditöö muutus paremaks, kuid süda ei anna rahu ning võtan need veel korra lahti ka. Aku sai happega ära täidetud ning Koso ühendamisega alustatud. Lenksu pealne on koos, peegli kohtade keevitamine ei läinud siiski loosi. Sai küllaltki viisakas säästuvariant tehtud, homme pilte neist kronstumitest. Täna tuli meelde mõni pilt teha, niisiis aku, Koso ja kolb jäädvustatud. Harkjala tuuning altpoolt samamoodi, ülalt sai ka veidi tehtud tegelikuses, et hark liiga ette ei tuleks (sumpa ei mahu muidu ära). Lisaks ostsin uue küünla ja numbrimärgi. Jaanideks olen vast teel! 8) Teile aga murevabu ning lustakaid kilomeetreid! 8)
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Kui amordiprillid olid kõverad, siis ei imesta kui amordidgi oma vigastuse sealt said. Ütlesin sulle kohe, et võta amordid kah ära
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race UUS VÄRV Nüüd korras, need ülemised rõngad sai ära vahetatud jms. Rõhu lasi välja, nii et need kummipunnid nahad lendasid sealt pealt koguaeg.