Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Võin eksida kuid nägin vist diot enda majast mööda kruiisimas. Aga neos kena pill kuid kulmud oleks võinud ette teha :roll:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS lase eest madalamaks ja nagu iga Neosgi/karjub kulmude jargi... muidu vaga ilus varv 8) 8) :roll: :roll:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Kahju, et kulme ei teind jh... näeks palju parem välja. Praegu võiksid eest madalaks lasta ja esituled vähemalt ära toonida, aga muidu hea töö!
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Tänud-tänud. Kulm tuleb kunagi, luban! Politsei juba jamas mu teibikulmu pärast... Esituld toonida ei taha, öösiti vaja ka sõita. Madalamaks masin enam ei lähe, sest niigi on esiamordid juba veidi madalamad.. Seniks pakkuge mulle Streedi võresi ning Neose esigondlit, millel oleks kõik kinnitused korras!
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS roxi esikondel ette ja siis hakkab juba raini vanale neosele järgi jõudma ehk siis sellele
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Selle roxi esigondliga Neoseid nii palju juba. Streedi esigondliga näeb parem välja.
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Mulle justkui meeldib Streedi esigondliga rohkem, kuid täitsa viisakaid nö Neoroxe leidub ka. Praegu rohkem kaldun Streedi poole, kuid lihtsam ning odavam on kindlasti Aeroxi oma sinna ehitada. Üks vähestest Neoroxidest, mis meeldib on see parempoolne: Samas kui edasi spekuleerida, siis võibolla et Aeroxi esigondliga jääb viisakam, sest sinna taha annab võrgu panna. Suht jama, kui kõik juhtmed jms välja paistavad. Streedi esigondlile võrgu paigaldamine aga võtab kõvasti ilupunkte maha. Samas mõnes situatsioonis ei võta.. Olen suht nõutu. :roll:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS roxi v streedi esigondel aga miks ei võiks kasutada R-i kolmnurka esiosas? .D nagu selle F12 esigondlil..
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS ri kolmnurk ei sobiks apsull neosele see oleks samakole kui susi runner...
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Masin kukkus garages ööga pikali. Õhusuunaja ribadeks, õnneks muud silma ei jäänud. Streedi esigondel ka ilmselt tulemas
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Jõi liiga palju, et hakkas ära vajuma? Järgmine kord pead rihmadega YamNeosi põranda külge tõmbama :lol:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Kõik on väga kena ja oled hea tööga hakkama saanud, tubli! Aga midagi oleks justkui puudu, aga ei oska õelda mis.. :lol:
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Selline värk et sai Streedi esigondel ostetud- toetage nüüd projet ja ostke mult juppe ning pakkuge mulle normaalse hinnaga Neose esigondlit, mille kõik kinnitused oleks terved, ülejäänu on savi.
Re: Ivan'i Yamaha Neos '01 Mid-Race VALMIS Esigondli pakkumised siiani aktuaalsed. Võite teha ka hinnapakkumisi, kuna peagi aeg karmimate mänguasjadega sõitma hakata.