See oli mingi aasta tagasi vist. Üks oli mingi eagle ja teisi ei mäleta, ei pööranud neile erilist tähelepanu. aa, üks nendest oli mingi neoonroheline vist.
Pm, kui tartu kokkutulek on, võiks põltsamaalt alustada- start selveri juurest ja paugutada kõik sinna rolleritega 8)
´Põltsamaa selverist alustada, teha põltsamaal kahe ringi vahel tiir ja siis otse tartu maanteele tartu poole ja sealt edasi puurmani peatus, siis edasi tartu poole. Või Alustada Põltsamaa Selverist ja teha pikad tiirud põltsamaa ja ümbruse vahel kuskile kamari poole ja tagasi.
Mina ka, olen juba aidanud isegi. Vedanud teist rollerit slepis üle 30km. Ise olnud auto slepis ja krossika slepsi. Põhjuseks: Kruusatee (mõni tähtis polt jookseb lahti ja nii ta ongi)
Kuid selle sõidu kohapealt tuleb veel mõelda, mis saab. Selleni palju aega, suuremaid plaane ja asju ei tasu veel teha.
käpp! norm oleks kui tulevad põltsust. Skele. Carts. Kivi. Rehvkulub- Supra. ja tüübid kes meelde kohe ei tule :lol:
Mul ka vajab veel roller nats putitamist. Suvi pole veel läbi, jõuab küll veel mingi kokkutuleku orgunnida 8)