ma sõitsin peatee peal ja üks auto nagu hakkas pidurdama et mind mööda lasta ja siis kiirendas minu eest läbi nii et rolleri ja auto vahe oli umbes 2 m :?
täna kooli minnes,ennem kooli silla peal tõmbasin kylili kuna oli eile vihma tulnd ja sai liiga palju esi pidurit,Kuigi enda arust pmts ei vajutanudgi kiirus oli kuskil 40km/h aga õnnex midagi hullu ei juhtund,mõned kriimud kõigest.
üks kord littisin linnas mingi 60-70 ringi äkki auto pidurdas ma kah kohe pidurid põhja tagumised võtsid plokki ja esimestega siis nagu sai rohkem pidurdatud lõpuks läksid ka esimesed plokki aga mingit avariid ei olnud 8) vedas :wink:
Tõesti yhed hullud asjad on rekad! Yks kord viisin yhte koju maanteed mööda ja mingi lollakas reka juht sõitis nii lähedalt mööda et ma oleks peaaegu ta rataste all olnud tuul lihtsalt tõmbas aga noh läks õnneks :roll:
tuul tõmbab jah kui mööfda paneb ... algul tõmbab hoo kinni aga kui möödas on siis täiega tõmbab järgi ja alguses tõmbab endapoole kah weel :?
Täpselt, kui ma ka rolleriga sõitsin siis oli see tõsine probleem, kui sinust pannakse 30cm kauguselt mõõda ja sul ei ole enam kuhugi paremale poole minna ning sind kisub vasakule, mõnusa 23" ratta alla Kuid leidus ka neid kes ikka hoidsid korralikku pikkivahet!
Sõitsin rolleriga kruusateel, sooritasin auklikkuse tõttu parempöörde natuke suurema kaarega ja olin vastasuunas ning vastu tuli mingi nissan, kes pani pidurid plokki, sõitsin mööda vastasuuna vööndi äärt autost mööda ja suundusin tagasi oma kohustuslikku sõidusuunda.
No mul oli siis üks juhus bensukas, kus mind alla oleks aetud. Läksin järjekorda seisma ilusti, olin ees seisvast autost mingi 5 meetri kaugusel. Järsku vaatan, et tüüp paneb tagurpidikäigu sisse ja hakkab tagurdama. Mõistus kadus justkui ära ja jobu sõitis otsa mulle, aga õnneks märkas enne, kui päris alla jäin.
Põhimõtselt linnas on siukeseid vendi, kes vihkavad rollumehi. Mul lõunaka ringtee juures tuli üks auto, mingi vana adui, pressis vahelt läbi nii et ma pidin vastassuuna vööndisesse korraks minema, sõber teisele poole, ja kui signa lasime (olime siis juba ringtee "järjekorras") siis vend meelega tagrudas meie poole, minust jäi 5 cm puudu, sõber oli tagapool. Õnneks ma jõudsin nats tagurada...
viljandi rigil sõitsin olin juba pool tundi ringi vuranud ja käed olid läbi külmunud siis ei suutnud lihtsalt pidurdada ja peaaegu audi R8le küljepealt sisse kui sõber poleks taga karjunud siis ma ei tea
Käisime sõbraga minu rolleriga koos kalal. Sai siis kenasti kalad ära püütud ja hakkasime koju minema.. Sõber pani oma spinningu otsa ühe kala ja lasi selle tee peale lohisema( ärge muretsege.. see ei olnud piinamine . ta oli ammu surnud) Siis vaatasime mõlemad taha kuidas too kala seal lohises.. mingi 60km/h oli sees. Siis tuli kurv. aga ma vaatasin samal hetkel taha. ise pole midagi aru saanud. aga järsku sõber pistis karjuma et VAATA ETTE! Vaatasin kähku ette. sõitsime just teeääre peale, teeäär oli kaldus ja mingi meeter maa pärast oli traataed, ning selle taga tihe suurte puudega mets kohe. siis kallutasin ja üritasin võimalikult vähe korraga keerata et mitte külili panna. Kuidagi ime moodi saime sealt välja õnneks. oleks sekund hiljem märganud või külje maha pannud oleks kabeli mats mõlemale arvatavasti olnud. päris pikk jutt aga lugege ikka.
See ongi, sellises olukorras ei oska midagi teha =D. Mul oli sama, kui atko minibuss ikka mõnusa hooga mulle otsa tagurdas. Läksin küll taha poole,aga ei jõudnud eest ära, teine oli peal ka veel. Oleks ta veel tagurdanud, oleks seal küllili all ka olnd. Minu arust käis ilge laks, ja ragin ,ja bussijuht väitis,et tai kuulnud.Ma hoitsin mingi elu eest vist mõlemaid pidureid lõpus peal,aga roller läks ikkagi taha poole .. Ükspäev just sõites nägin teda, ja sääne hull tunne tuli,et jah. Õnneks lasti ta lahti. Joobes sõitmise eest.
Pidevalt tuleb selliseid haigeid olukordi, tõesti need autojuhid vihkavad rollerivendi, tuttavatel tahtis üks autojuht piku tatti anda, et tuttav tahtis 30-ga sõitvast möödasõitu teha 50km/h alas, endal ka palju ohtlikke olukordi olnud, aga no proovin ettevaatlikum olla ja tahaks vahest täiega, et karud kinni peaksid, et nad ei saaks järjekordselt rollerivenda vahele võtta, kellel lube pole
Re: Re: Mis seal ikka anda, numbrimärki meelde ei jäänud vms, mis ikka tagantjärele seal otsida lased ja siis veel ei leita kah
Trollipark Minul siis selline suht imelik juhtum, et Pelgulinna kandis kuskil on see trollijaam ? No igaljuhul palju trolle koos kuskil parklas ning sinna sisse keerab sõidutee kõige parem rida. Sõitsin siis ise seal, ei olnud teadlik sellest värgist ning järsku tekkis mingi troll mu kõrvale ja hakkas paremale keerama, sinna jaama ning blokeeris mu tee. Ma olin lihtsalt sunnitud sinna sisse sõitma, sest vastasel juhul oleks troll mulle otsa sõitnud. Kiirus võis ka olla suhteliselt suur sest pidama ma ei saanud. Ja kui ma seal sees olin, siis kõik vaatasid imelikult . See on siis minu jaos üks meeldejääv elamus Edit By RaXBoY: Liigutasin postituse õigesse kohta.
1.Rautee vahele jäin kinni rolluga polnud just parim vaade ja lend Rollu jäi terveks vaid mõned kriimud peal 2. Mingi vana päss oli oma rondiga nii hullult pidurdanud et ma ei saanud ise pidama ja sõitsin talle tagant sisse külg ees libisedes . Rolleri kahvli pidin välja vahetama kuna se oli ikka totaalselt kõver ,rollur ikka kriime jagub
no ml p2evas neid kuhjaga j6geval suht v2ike liiklus tglt.. foore ple :lol: 80-nega linnas sis mingis lollis kurvis vahest tleb mingi munn sis tagurattas plokki ja edasi :lol:
ise enne ristmikku panin vaikselt pidurit ja siis tõmbas plokki tagarattas hakkas täiega viskama sest märjad puuulehed ja märg asfalt oli tsipakene jäi puudu et ma oleks külili käinud :?
sõitsin kõrvalisel teel ja äkki nägin et suur porilomp on ees, panin piduri polkki, külg läks ette, enne lompi nats lasin piduri lahti - kaas jäi peale külgees läbi lombi palju puudu ei jäänd et vastu lähedal olevat puud sõita (lomp oli ikka 3x3 suur)