emajõe kaldal tartus seal all kruusateel mis sinna randa viib... seal on betoonpostid ka teepeal ees.... panin oma vana nitroga mingi 80-ga sõber oli ka seljakotix taga... pusa lehvis tuulega ja taskus olnud mobla lendas bastu betoonposti purux... inimesed suht liikusid seal ja haige jebimine oli seal sõita mingi põigeldes... endal ka suht häbi mingi ....siis oli ees suurem kari inimesi ja pressisin täiega mööda neist kohe peale neid oli suurem augu ja puujuurte moodi asi ... sealt panin hypet... ja lendasin puudel suht lähedal... mingi 15cm lenxuotsast...... maandusin suht õnnelikult... ikka ratastele ja peale seda võttis ikka seest jahedax... Tean et nii ei tehta aga see juhtus siis kui olin veel noor ja loll.... 2m lai inimeste kõndimisala ei ole rolleriga sõitmisex.!!!. enam nii ei tee(a)
2 kõige napimat olukorda 1: olime kolmekesi ummikus, ühel suri mootor välja, ma jäin taha vaatama ja naersin (samal ajal sõitsin edasi), järsku vaatasin ette ning nägin et autod olid ees seisma jäänud. Kuna piduriklotsid olid mul täiesti kulunud, tõmbas mul esiratas täiesti kinni ennast niiet lendasin esiratta peale ja siis lendasin mõnusa litakaga tagarattale tagasi. Autost jäi ca 5-10 cm puudu. 2: oli jõhkralt tuuline ilm, sõitsin maantee peal oma kollase Keewayga 60 km/h tee täiesti parempoolse ääre peal, siis mingi rekka tuli oma 30 cm kauguselt mööda. Kui muidu pidin ühele poole kallutama (tuule tõttu), siis nüüd rekka tõttu pidin teisele poole kallutama hakkama ja esimene moment, kus ma rekka tuulde sain, siis oli ikka suht haige tõmme rekka poole. Palju puudu ei olnud, kui oleks sinna rataste alla lennanud.
minu teine juhtum siis sõitsin hommikul kooli ja mingi 25 meetrit enne kooli oleks poolõde mulle kyljepealt siise sõitnud. mina olin peateel. ta sõitis õnneks suht keset teed et ma väga kraavi ei olekski pidanud sõitma. ta vapsee ei vaadanud et kas tuleb mõni auto (või roller ) lihtsalt pööras tee peale :?
Peale kooli sõitsime koolist minema, sõber ees, mina taga, tänava ääres kõndisid inimesed ja sõber leidis kellegiga rääkida ja pidurdas täiesti kinni ennast, kuna mina ei jõudnud esipidurit kasutada, kuna olin täitsa tema taga siis sain nii palju kõrvale et sõbra rolleril keerasin kuidagi peegli pahupidi ja endal parema käe kõike pisem näpp pahupidu, to oli paistes nagu mardo mu*n. :lol: Vähemalt ei sõida enam nii taga.
Soovitan hoidke pikkivahet. Minul oli mingi 2 aastat tagasi selline värk et sõitsime kyla peal ringi. Klassikaaslane oli ka rolli saanud ja läksime sõidma. Tuttav oli siis tee ääres ja kuna ma teda natuke hilja märkasin pidurtasin tugevamalt, et mitte liiga kaugele sõita . Aga klassikaaslane oli natuke liiga ligidal ja pani rattad vilinaga plokki aga õnneks jõudis ennem ära pöörata .
Jooskin eile yle tee, oleks peaaegu auto alla jäänud. Ma natuke nagu silma nurgast piilusin et auto suht lähedal aga otsustasin edasi joosta Tean, et nii ei tehta aga njah ma tegin
Suvel Pärnus mingil x-teel sõitsin ühe jeebi taga...siis tuli väike alla mägi ja vend pidurdas järsku, ma panin ka muidugi blokki kohe tagaratta ja peaaegu oleks tagant sisse sõitnud(lahtine kruus oli ka). Aga ja see polnd veel kõige hullem, siis hakkas ta veel tagurdama. Oleks mul esiotsa sisse sõitnud kui ma poleks kuhugi võpsikusse jõudnud sõita. Mingi hetk ta nägi mind siis küljepeeglist ja pidurdas, kui ta pidurdand poleks siis oleks vähemalt külg läinud või siis kasvõi jalg oleks auto ja rolleri vahele jäänud :? .Mingi eriti närvi ajas,pärast vehkisin kätega ja signaalistasin :-x :-x
minul oli põlvas kui tulin allamäge vihma just parajasti sadas vahet oli oma 10-15 m jumala heast peast mingi tüüp lihtsalt pidurdas nii äkki mina pidurdasin ja tagaratas läks ploki ja üritasin kuidagi mõõda saada aga 10 cm ja puudu ja panin külg ees sisse vend lihtsalt sõimas mind ja tõmbas minema minul endal esi põhja ja jalge alune kondel puru ja jalg jummalast katki eks mind aidati püsti ja korjati kondli jupid kokku ja sõitsin minema point on selle et ees ei olnud kedagi et nii äkkiliselt pidurdas
No mul on olnud nipet näpet :wink: Autojuhtidel meeldib ette keerata!! Aga SV1hel oleks kül siia teemasse hea jutt!! Foks oli nii risti et hoia ja keela!! ja pärast seda oli autojuht ülbe kah veel!! Eks Ülo räägib lähemalt!
Mul oli meie kooli ees nii et istusin bussikas ja rääkisin ühe tüübiga juttu. Siis tuli mõte et läheks koju. Sõitsin veel alla korra alevikust välja ja siis keerasin tagasi et kodu poole minna. Ma märkasin et tuleb auto ja tahab vasakpööret teha. Mul oli muidugi eesõigus ja lasin lapi põhja. Tema aga mind ei märganud ja keeras ette. Kallutasin nii järsult kui sain ja sain jala tallaga talle vastu stanget aga õnneks viimasel hetkel ta siiski märkas ja pani pidurit. Tal olid sportkettad ja rehvid ja õnneks peatus kähku. Oleks ma veidi aeglasemalt kallutanud oleks ma vastu bussijaama märgiposti sõitnud. Oleks vist päris valus olnud. Juht oli õnneks sõbralik ja tundis isegi muret. Tal tund aega käed värisesid
Tartus on kõige jäledam Eedeni juures olev ringtee, autojuhid ei avresta seal tuhkagi rolludega.. tavaliselt kui välimises reas olen tulles kaldateed mööda siis keerab sisemisest reast auto ette, sõites otse silla peale ja selle peale ei tule, et keegi võib alla jääda.. Õnneks on siia maani veel jopanud ja rollu kas kiirendades või pidurdades ohtlikust olukorrast välja vedanud.. :? Aga kõige naljakam õnnetus on olnud see, kui suvel sai mindud pange sööma ja siis seal hotell Londoni juures ukerdas õppesõidu auto ning tagurdas mulle eest sisse.. mul oli veel sõber taga.. läksin siis mölisema, et mida kuradit sa teed ja sõidu õpetaja küsis mul siis: "miks sa siis ei tagurdanud..?" :lol:
Mis autokool oli? Ma oleks küll autokooli ja auto nr meelde jätnud ja sitta keeranud neile, mis kuradi sõiduõpetaja see siuke on?
minul läheb alati selline asi ebaõnnestunult... ükskord tagurdas mulle Eesti energia tordikarp roxile eest siise, kuid minul ei tulnud kriimugi , kuid minu porikas suuris end kuidagi tema stange sisse pressida ja augu teha teinekord oli autoga, seisin valgusfoori all punase tulega ja vaatan, et tagant tuleb buumer hästi vaikselt, kuid ikkagi pani sisse mulle... mõtlesin, et hh kui tore ja saan uue värvi tervele kerele , kuid jälle, mitte mingit märki ja stange kinnitused jne kõik korras :? :-x
njah kui lähedal avariisse satumisel :lol: ega selliseid napikaid polegi olnud ükskord oli nii, et sõitsime õhtuhämaruses klassijuhataja poolt (klassiõhtu oli) :wink: krossikatega kodupoole mina enda omaga sõber dirtbike-ga ja siis oli veel veel üks sõber kasutaja bourex apriliaga. Meie läksime krossikatega ühele poole ja bourex teisele poole. Siis see dirtbike tüüp tõusis püsti ja vaatas taha ja ma panin esikad. Kohe pikali maas asfaldil :lol: venna kiivri visiir katki ja endal püksid lõhki et siis jälle kordan seda lauset " HOIDKE IKKA NORMAALSET PIKKIVAHET"
sügisel kunagi minimopiga üritasin üle ristmiku sõita, vaatasin et kedagi ei tule panin gaasi põhja ja äkki ilmub üks kia vend välja, kohe jalad maha ja 1-mene käis sisse(pidurid puudusid) mingi 5-10 cm jäi vahet, õnneks to vend ei näinud ja ei teinud midagi erilist,
Sõidsin mööda Võru tänavat (Tartus), kiirus umbes 60 km/h. Järsku, täiesti lampi paneb bemm ees plokki, litsun tagupiduri põhja, kiirus ikka meeletu ja oli näha, et kohe rammin ta "tyyning" tagu bumpri sodiks. Litusin esika ka põhja, rolleri tagaots tõusis üles, hakkas ära kalduma, panin jala maha, sain rolleri taguosaga vastu jalga ja lõpuks sain pidama. Umbes 20 cm jäi bemmi ja minu esikummi vahe. Mõnda aega peale seda hoidsin ikka mehist pikivahet ja üks pool tundi peale seda ikka käed värisesid .
MA v6in yhes6naga 6elda et ma olen veits pohhuiist, sest Otep22l ei ole nii suur liiklus ja seal ei keera mitte autod mulle ette, vaid vastupidid Olen sitaks m6liseda saand. Aga sellest kevadest hakkan korralikuks kui load teen Suvel oli teeehitus ja me s6idime s6prdega krossikale, tee oli auklik ning p66rasime igast august m66da, s6idsime nii et yx s6ber ees, mina taha ja teine s6ber minu taga, esimene s6ber m2rkas j2rsku sygavat auku ja pidurdas(tal olid m6lemad pidurid kettad) ja to oli v2ga j2rsk pidurdus panin talle t2ie litiga tagant selga nii et ta taga porka, kyljekondel ja tuled olid segi, mul oli aint esikondel kinnitustest lahti . Toosamasuvi enne seda krossikaleminekut l2ksin sugulasega auklikut teedpidi t66le ning mul oli tyypiline lagunev CPI, s6idsime, tema ees mina taga, mingi umbes 70 l2ksime ja tema l2ks m2est alla minult eest 2ra, hakkasin j2rgi kihutama, m2le all oli kurv ja kurvist v2lja oli eurokraav, mul l2ks amort puru nii et roller l2ks t2iesti otse, ma pidurasin pidurite kui ka jalgadega, kuid pidama ei saand, panin kraavi nii et esihark oli k6huall K6ik oli juttu vanast CPI-st, Nyyd juba uus
Mingi suvel kunagi läksime kolme rolluga ujuma. Siis sõbra Neo's-l tuli piip maha, ja keeras täpselt mulle ette. Lasin siis 60km/h mõnusa kruusa peal blokki, vääga napilt sain mööda. Nii napilt, et Neose vend sai minu lenksu otsaga vastu näppe. Mul oli endal veel tagaistmel üks tüüp ja rattakiivriga. Suht värin oli sees prst.