Liiga lähedal.. Oma lollusest sai paar aastat tagasi kurvis külg maha kallutatud ja roller lendas kiiruselt 40-50km/h pärast pikka liugu ilusti kraavi. Kapten Flinti juures siis. Pealtnägijad aitasid ilusti vörri kraavist välja tösta (vett önneks ei olnud) ning panin sealt edasi kodu poole oma pölve kinni siduma. Erit koom oli minuarust see, kui ühed rulluisutajad tulid küsima kas mul köik korras jne ning kui ma vastasin neile, et "äh pole miskit" siis küsiti kas mul seda väga tihti juhtub, et nii rahulik olen...
Kui sa sõidad seal ringteel välimisel sõidurajal ja mõni autojuht tahab keerata sisemiselt sõidurajalt silla peale, on autojuhtidel eesõigus.
Endal oli siis selline juhus ,et suvel peale kõva padukat sõitsin kesklinnas mingi 50km/h ja siis mingi auto keeras täpselt mulle ette ning jäi kohe seisma ( ülekäigurada ) . Mul oli mingi 5m pidurdamisruumi märja asvaldiga.Alguses lasin tagu piduri blokki aga siis sain kohe aru et see ei päästa midagi ning panin esipidurid ka blokki , et siis suht mõlemad rattad libisesid ja pidama jäin autost mingi 15cm kaugusel ja ise kõhuli sarvede peal :lol: Teine juhus oli see kui sõitsime sõbraga mingi 75km/h ja siis järsku avastasin et sõber keeras ära,lasin tagupiduri blokki nii ,et külje tõmbas päris korralikult ette ja siis oli teepeal mingi kühm vms ja tõmbas järsult ära.Õnneks jõudsin kuidagi kiirelt jala korraks maha panna nimodi et risu ei pannud.
Re: Siis kui võtsin kurvi liialt suure kiirusega ja sugulane taga sõites ütles et sl jäi väga vähe puudu külglibisemisest. Kui olex libisema läind olexin rolliga veoauto alla jäänd :roll:
mm kui suvel freedo 1 ga ringi kimasin mis ei kuulunud mulle panin sõbra rollule sisse.. ta pidurdas nii järsku ja piki vahe oli kah tiba väike.. panin esiporikaga talle otse sumpsi niiet porilaual oli mingi vahe sees 6nneks omanik ytles, et mdia rohkem kriime vms seda ilusam. Ja teist korda kui olin jõhvi kõige suuremal linna teel.. hakkasin just 180 kraadist kurvi tegema, ymber pöördu, kui j2rsku tunnen et wtf rattas ei pööra kuigi lenks oli väljakeeratud vms.. kuidagi sain selle tehtud ja siis ruttu koju. vaatasin et lenksu ja amortide see ühenduspolt oli pooleks l2inud. Liiklust oli ikka kõvasti... Minskiga on neid napikaid kah palju olnud kruusapeal..
ükskord, kui hakkasin enda rolluga (sr 50 r-iga) paremale poole keerama, siis tundsin kuidas tagaots veidi libises(mõtlesin, et käin pikkali ära, aga õnneks jäin püsti).kui vasakule keeranud olen, siis suure hoopealt on rollerijala vastu maad tõmmanud (aga õnneks pole tagaotsa ülesse tõmmanud, muidu käiks pikkali ka vist).no ja muidugi need väikese pikkivahega sõitmised, kus esimene on pidurdanud äkki ja siis ise väga lähedal esimesel seisma jäänud.
tuli meelde et on veel igasuguseid juhtumeid olnud... üks kord riia mäel mingi 60 sõitsin ja siis mingirekka ajab mulle tagant ligi :S vend oli juba niimoodi et tagaistuja pani käe auto vastu :S siis tõmbasin bussirajale ja suuht sai signaalitatud tüübile... siis ükskord oli sõber puldis ja kihutasime mingi 70 kümnega selline mõnus pikk lauge pime kurv oli ja jooksis suur koer teele...mõlemad pistsime karjuma sest see koer oli naq hiiglane ja paistis väga hundi moodi :lol: ja sõber tõmbas pidurid blokki roll hakkas kõikuma ja ta pani jalgu maha ja läks põlvega võtmete vastu nii et roll suri välja ja koerani oli vast mingi 1,5 meetrit... siis oli probleem e troll tööle saada ja koera eest minekut lasta kähku... ja kitsi on juhtunud ette ka paar meetrit oli jms
6he korra napilt BMW v6i oli valida, kas gasi srile tagant sisse...Gasi roller seisis bmwi taga ja saigi k6lg maha pandud bmw ja gasi keskel... 6hekorra mingi j6ri teepeal, kiirus v6is olla mingi 100-110 ja siis lihtsalt ei v6tnud kurvi v2lja ning s6itsin p6llule..Napilt k6lgmaha. 6hekorra oleks lihtsalt auto vabaduse pst. k6ljepealt reastudes sisse keerand..aga m2rkasin viimasel hetkel ja panin kohe blokki..prst sai k6rvale s6ita ja n2ppu vibutada... Vabandust t2pit2htede prst, ameerikas pole neid. Aga muidu napikaid on p2ris palju. Phui-phui-phui
Sõitsin kunagi mööda Tähe tänavat Forseliuse poole. Tuli ristmik, seal Forsa ees on jalakäijate ülekäigu rada, rahvas liikus ja oli selline pisike ummik hetkeks. Vihma just tibutas ja hakkasin kah ühel Golfil taga seisma jääma ja tundsin, et ikka libe oli, tagaratas vibas ja kakkus külge. Jäin seisma ära ja ühtäkki kuulen, et mingi suuremat sorti müra liigub minu poole ja selline imelik pidurdushääl oli. Õnneks seisin täpselt ristmiku peal ( pealteel ) ja keerasin paremale välja kähku ja vaatasin hetkeks üle õla. Nissan Patrol lendas kuskil 60'ga Golfile tagant sisse. Vedas, et vahele ei jäänud .
See oleks päris jube olnud aga jh endal on ka olnud napikaid, tooks siinkohal välja värvikaima: Sõitsin Haapsalus mööda lihula maanteed kesklinna poole, äkki läks foor punaseks ilma hoiatuseta. Mingi tibi enda Land Cruiseriga pidurdas nii järsult, et vb paar senti jäi puudu et oleks tagant sisse lasknud, endal oli kiiruseks ca 50km/h, libe oli ka lisaks kuna värskelt vihma sadanud värske asfaldi peale, aga peale seda pole napikaid olnud, ainult avarii mis viis rolleri mahakandmiseni
üks kord eedeni ringi peal tahtsin keerata teiselt rajalt eedeni poole, aga esimesel rajal tuli mingi minibussi taoline auto. viimasel hetkel mõtlesin ümber ja ei teinud pööret.
ükskord sõitsin kurvi kus oli lubatud kiirus 20 km/h ja mingi auto tuli vastu mingi 40-50 km/h ja mingi 5 cm jäi puudu et oleks matsu talt saanud. ükskord sõitsin kurvi 50-60ga linnast väljas ja äki hakkas tagurattas libisema nati ja ei saanud kurvi korralikult võtta ja siis tuli hetk kus olin esi rattaga asfaldil ja tagurattaga tee ääres olnud murul, õnneks sain õnnelikult teele tagasi.
suht mingi 2007aasta sügisel sõitsin õhtul ja rautee ülekäigul oleks ühe golf 3-me külje sisse sõitnud :roll: nimelt tulin suht suure lauluga mingi 75 oli sees ja vaatasin et kedagi teel ei olnd ja ei hakkand maha kh hoogu võtma vaid tahtsin naq lõigata et panen risti üle , ja sis keeras vastas suunas kh raudteele üks must golf, mul oli kohe blokk põhja ja lootsin et saan hoo maha, kuna künkalik tee oli sis hakkas viskama ja ega pidurid kh kõige paremad polnud. ja sain mingi 2m enne külje ust pidama :roll: golfi vend oli jumala ehmund sellest järeldame et pimedas sittade tuledega pole mõtet kihutada. sammuti sai aeroxiga eelmine suvi 100km/h lastud kahekesti ja enne ristmiku(mul oli roheline) oli mingi auk kust otse läbi sõitsin ja tagaots rämedalt viskama hakkas viimasel hetkel saain pidama keset risti, muidu oleks kohe teisel pool risti ühe valge mersu esi otsa ära märgistand linnas on nais autojuhtide puhul täiesti tavaline see et paremakäe reegliga ristmikel on nendearust neil alati pea tee ja sealgi kordades vilinaga pidurdand et mitte autoalla jääda :roll: aa ja siis ühe korra ajasin metsea aerox-iga alla 80 km/h :roll:
Ettekeeramisi on olnud mõni üks.Toon üht stoori,et keeres siis Aardla tänavas keeras mingi plondiin ette ja siis vilisesid vist mõlemad rattad.Minu kiirus oli vast 60km/h.
endal oli nii et yks munn audijuht hakkas tegema parempööret,suunatuli oli sees juba ja hakkas keeramagi kui tegi j2rsku vasakpöörde hoopis ja ma hakkasin just nagu mööda minema kui ta keeraks tagaratta tõmbasin kohe blokki ja esipidurid ka poolenisti ja j2i mingi 20cm puudu et oleks kyljepealt sisse sõitnud kiirus oli mingi 35-40kmh mutt oli roolis audil ja teinekord oli seal samas,ristipeal oma lolli veatõttu oleks peaaegu attole tagant sisse pannud oli siis nii et seal ristipeal ootasid mingi 2 või 3 autot ja mul olid sõbrad seal samas teeääres ja hakkasin neid vaatama mis nad seal teevad ja ei pannud tähelegi et autod seisavad kiirus oli mingi 50 umbes kui märkasin ja olin autost umbes 2m kaugusel ja siis panin taguratta plokki ja libistasin pool kylg ees autost mööda taguratas plokkis ja j2in seisma ajjes selle auto esiotsa juures umbes elu napilt jäi puudu et oleksin tagant sisse pannud kolmas kord oleks mingi 60pealt külili käind koos sõbraga hakkasin stattoili sisse keerama hooga ja sõber istus ka taga ja vihma oli suht just sadanud kui järsku tõmbas selle teemärgistusjutipeal(selle mis see pasem on mingi plastikust vms)tagaotsa libisema aga õnneks tuli asfalt tagutattale ette ja tõmbas sirgu tagasi,niiet vedas siis ja õnneks ei ole mul mingit suuremat õnnetust juhtunud peale kyllili k2imise väiksel kiirusel (ptüi.ptüi.ptüi)
Õppesõidu autodega on napikaid mitmeid olnud. Nad nii taunid lihtsalt. Mitte üks põrm sõita ei mõista. Keeravad ette, sõidavad vastassuunas ja teevad ,muid sihukeseid vigureid. Ptui-ptui-ptui.
Mul kah õppesõidu autoga paar juhtumid peaaegu olnud mingi sõitsin ja hakkasin mööda minema ja yhekorraga keeras auto lampi vasakule ei mingit suunakat .. Vedanud on mul kah p2ris mitu korda.
sellepärast tulebgi ettevaatlik olla kui näed sellist enda läheduses, isehoian alati suht suuurt pikivahet kui taga sõidan tollel.