sügisel lehtede peal viskas parse minema mingi 60ne pealt lasin gaasi maha korra jalg maha ja edasi nii 70ne pealt kruusateel lahtine liiv seda tunnet enam tunda ei tahaks hakkas vibama nagu doodil matsu ei pannud Nii sõitsin esimest korda tundmatut teed pidi 4stroke poole ja lasin järsus kurvis otse nii mngi 60ne pealt, õnneks kraavi polnud mingi väike lohk, sai hüppe pikali ei käinud vanamutt kõndis lapsega teeääres mõlemil jäid suud lahti :lol: nii sai siis talvel sõidus käidud olin harjunud et teed puhtad kallutasin ja möllasin nagu suvel juba vasakpöördega kallutasin mõnusalt jää oli maas jõudsin oma suunavööndisse ja külili ma olingi haiget ei saanud muidugi, autojuhid vaatasid et Ftw nii kas on veel? ei ole praegu aga küll tuleb :lol:
Mul selline asi, et tulin raadi poest just ja vaatan vasakule et autosid ei tuleks- ei tulnud ja hakkan siis paremale keerama, ei jõudnud veel pead paremale keeratagi kui järsku antakse signaali täiega. Järsku vaatan et auto ees, kohe pidurid blokki, ime et otsa ei sõitnud. Mingi tarkpea sõitis vastassuunas lihtsalt, vehkis kätega ka veel kui ma tast mööda sõitsin. Praegu talvel olen ikka niipalju sõitnud, tavaline asi kui tagaotsa ära tõmbab, aga selle naelkummiga kukkumisohtu küll ei tundu. Ainus jama kui esiratas alt ära kaob (siiani vaid ühel teelõigul juhtunud) siis kukkusin ka, aga kiirus oli mingi 4km/h ei tea kas kukkumiseks saabki nimetada, astusin rolli pealt maha ja panin rolli lumme pikali ja ise astusin sammu edasi veel et tasakaal kätte saada Roll püsti ja sõitsin edasi. Ohtlikke olukordi nagu olnud pole, pikivahet hoian ka alati
No mul siis juhtuski ükskord nii, et Riia mäel sõitsin autode rivis ja vaatasin korraks kõrvale ja siis kui jälle ette vaatasin olid kõik seisma jäänud ja ma panin ees seisnud jeebile tagant sisse, õnneks suht väikese kiirusega. Jeebil polnud kriimugi, aga mulle läks suht kalliks maksma see. Ja siis ükskord oli selline juhtum et sõitsin seal Sõpruse sillal või mis sild seal Eedeni juures on. Hull ummik oli ja ma mõtlesin et noh mis ma ikka passin seal ummikus ja hakkasin mööda sõitma autodest paremalt poolt, seal on suht palju maad ju valge joone taga. Noh ja sõitsin ja järsku mingi tüüp minu ees lihtsalt teeb ukse lahti. Ma muidugi pidurdasin kohe kõvasti ja see tüüp pani ukse kinni ka aga lihtsalt väga nõme et mõned inimesed nii teevad.
freedo1 oli 2006 aasta, kui proovisin rolleril tippkiirust(u 60 oli gps'i) ning järsku hästi sileda asfalti peal viskas rolleri külili. ma kuidagimoodi suutsin ise upitada ennast selle külje peale, mis oli taeva poole teine pool oli VÄGA kriimuline, aga sitta kah.. ajasin rolleri püsti ja sõitsin edasi. päris hea surfamine oli :lol: :lol:
yhe korra hakkasin riskmikut l2bima ja vaatasin et jouuan l2bi aga keset riskmikut sures roller v2lja ja auto pidi pidurdama napilt l2ks . ja maal yhe korra kurvis tuli mulle auto vastu ja mina pidin poosa soitma mudu oleks kokku p6rkand. roller sures selle p2rast v2lja et karpa oli umbes
Ükskord tagime võidu või mis iganes kasutaja tegija99nega, me läksime erinevaid teid pidi ja ristis ma tegin vasakpööret ja nägin, et ta tuleb paremalt, mul oli eesõigus. Siis tegid pöörde ära, ja nägin, et ta sõitis tagant sisse külg ees Ma sõitsin siis postist mega napilt mööda ja kraavi Postiga oli vahe paar sentimeetrit Mingid eided kõndisid siis teeääres veel, nad said küll kõvasti naerda vist
Nimelt 2008.a suvel hakkasin kodu poole s6itma ja ennem kui enda tee peale sain pidin ma vasakp55rde tegema, n2itasin juba varakult suunda ja s2rki v2rki ja hakkan siis juba keerama ja korraga paneb mingi audi m6nusa hooga minust vasakult m55da ma muidugi suht ehmatasin hakkasin vingerdama aga hea et kylili ei pannud, aga muidu ennem p55rde sooritamist veenduge, et see p55re oleks sulle endale ja teistele ohutu. OHUTUT LIIKLEMIST!