j6rr-i Aprilia SR50 Ditech 2003a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by j6rr-, Mai 23, 2010.

1. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38
    Karbuss tõmbab vaakumiga peale ja piisavalt kütust on voolikus ja karbussis vaakumiga "kinni". Voolikud algavad ka paagi tagumisest otsast tihtipeale.
    Ditechil ei teki vaakumit (Erilist) ja bena saab vabalt paaki tagasi voolata (tegu juu räme paksu voolikuga). Kui pole enam kütust mida survestada siis ka masin ei tööta /puterdab.

Teine võimalus mida ma ise olen kaalunud... Kütuse tagasivoolu voolik viia T lüliga kuhugi bena pumba kanti (kütusepaagi ja bena pumba vahele) Siis kah ehk õige suunamise puhul lööks masin mõnda-aega ühte-sama kütust läbi.

2. j6rr-

j6rr- New Member

175
    0
    0
    ise nuputasin ka vana tuttavaga selle T lüliti peale, aga ei hakanud katsetama.
    teine variant mis ma mõtlesin välja on selline.
    et TUUR mis sa sellest arvad. kas sealt mingit õhku ei imbu läbi pena. ideejärgi peaks selle kankutäie saama ju sõita sest pena oma raskusega pressib aina peale :|
    seda õhujuttu et äkki tõmbab õhumulle läbi mitte bena mõtlen sellepärast et kui olla tagal siis on penapump kankuga suht samal kõrgusel või isegi kõrgemal. ja teadavasti hakkab siis ju kõrgemalt tagasi madalamale voolama bena ehk siis tagasi kankusse. või mis teised arvavad?

3. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    No sellest joonisest saad sa vist küll ainult ise aru:D
    aga proovida ju võid 8)

4. Kry

Kry Member

820
    2
    18
    joonis on loogiline :D ,aga enda pritsungiga (piaggio) saan ka tagal ainult mingi pool a le coq-i parklat sõita,see teeb mingi 15-20m??, ja siis hakkab puterdama ja nii kui esiots alla vajub siis on räigelt jõudu jälle,aga üldsegi,ma mõtlesin paagi ümber ehituse peale,varsti proovin paagi teistpidi peale saada ( pikemate voolikutega) ja korra proovida tagal,ja kui töötab siis on leiutamist küllaga :d

samas kui leiutada oskad/viitsid siis enne bensiini pumpa voolik kaheks jagada ja siis ette jalge esise gondli taha mingi 0,5l pudel bensiiniga panna,see peaks siis paagist allpool olema,et täpselt kui jõuad tagarattale siis peaks pudelist bensiin bensupumpa voolama hakkama,samas tuleks bensiini paagile mingi klapp vahele panna ,muidu voolaks pudelist enamus bensiini paaki tagasi

5. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    no tuuri omaga samamoodi, ka mingi 20m siis bööböö aga kui istuda tahaotsapeale, et kraad oleks väiksem siis saad kauem lasta tagal :lol:

6. j6rr-

j6rr- New Member

175
    0
    0
    tagal ei viitsi lasta hetkel. varsti sebin mingi supermoto küll sellega lasen. igatahes hetkel on rolleri lihtsalt saanud vahepeal uue küünla.vana andis otsad. ta tegelt ei andnud otsi vaid tahmas ära koguaeg. mõtlesin et vittu küll enam ei jõua nii ja ostsin mingi pool senti lühema küünla. roller läks tööle ja siiamaani pole häda olnud. vahepeal nussib veidi(pean mingi 5 sekundit käiama ennem kui tööle läheb) aga tööle on siiani alati läinud ja ilusti sõitnud.
    muud midagi eriti. sebin siin puuduolevaid juppe aga eriti keegi ei taha müüa. saaks täiesti komplektseks nagu ta tehasest tuli siis värviks üle ja võtaks arvele ja siis müüks maha.(ostan jupid ja värvin üle sest et kui mootor täiesti korras ja ülevärvitud ja arvel ja ühtegi viga pole siis ei ole ostjal millegiüle vinguda ja saab head pappi) :lol:

7. Murvik

Murvik New Member

1
    0
    0
  8. arviy

arviy Member

376
    0
    16
    minu vana ditech! päris norm kui liigub veel!!

9. j6rr-

j6rr- New Member

175
    0
    0
    jeps asjal peale kristot teine mootor üldse ja uued jupid

Jaga seda lehte