Jacki Honda Dio Af-18

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Jack, Okt 20, 2008.

1. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Ei olnud.

2. Jack

Jack New Member

67
    0
    0

..lihtsalt teinekord hoidke endi silmad kah lahti et sellise orgi otsa ei satuks :|

3. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Paremal Dio originaal, vasakul doppler siis.

4. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Siuksed vennad tuleks kõik paika panna, kuule see lauspettus ju, oma tarbijaõigusi pead kasutama, see pole vabandus ala "müü edasi siis/ või mai tea leiuta see ükskõik kuidas peale"

No siukest idiootsust on tõesti raske kommenteerida. Midagi üle ei jää siis meie tublid korrakaitsjad aitavad .

5. Marks1432

Marks1432 New Member

64
    0
    0
    "Tarbijakaitsereeglid kehtivad vaid tehingute puhul, mis on sõlmitud eraisiku ja juriidilise isiku vahel"

6. Jack

Jack New Member

67
    0
    0
    ma olen sinuga ühel meelel .... :roll:

7. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Et väga OT ei läheks siis sitaks kõva rakett ju :D kujutan ette kuda asi lippab

8. 2fast4y

2fast4y New Member

126
    0
    0
    ei vedanud , kohe üldse , mis sa siis teed selle väntvõlliga? Ostad pesukaru blokki?

9. l3gion

l3gion Member

622
    0
    16
    Kahju jah ,et nii läks aga muidu ei kujta ettegi kuidas se dio edasi hakkab astuma :p

10. Jack

Jack New Member

67
    0
    0
    hetkel ei lippa midagi... no ole näha mis saab tänud !
    tead maiteagi .... samas võiks ju aga peab vaatam mis mul tellitud on et sinna siis ikka läheks ja kui osta siis tagaots tuleks suurem :D.. mul ju väiksed veljed ning siis tahaks juba taha kah ketas piduri süsteemi :p

11. Kaspu.

Kaspu. New Member

340
    0
    0
    Kahtlaselt suur jääks ju väikse Dio jaoks Peugeoti blokk. :D

12. -MarTin-

-MarTin- New Member

329
    0
    0
    Ma ei saa aru teist, kui te midagi ei tea, siis ärge tembeldage mind kohe petturiks. Helariga oli meil selline jutt, et see vänt on Peugeoti oma ja pmst peaks hondale ka minema. ( Netist sain informatsiooni ) aga kuna jah diol blokk on teistusugune siis see paraku ei lähe. Ja ma mainisin ka talle veel et see on peugeoti vänt ja mina ei vastuta kui see ei sobi. Kui see minu viga oleks, siis ma loomulikult parandaks selle ja vahetaks selle oma kulul ümber. Aga paraku ei ole see minu süü. Ja kas sellel ümbervahetamisel olekski üldse mõtet ? Sa saadad mulle tagasi - 100 eek, ma saadan sinna tagasi - 300 eek, sealt saadetakse mulle tagasi - 300 eek , saadan sulle tagasi - 100 eek. Ennem leia ostja ning osta uus vänt, või tõesti kui saad odavalt kuskilt peugeoti bloki, siis osta see.

Peace, -MaRtin-

13. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Jah, meil oli juttu, aga mitte sellest vändast, ütlesid et leidsid vända mis sobib hondale, kindel pole, et ütlesid et see pesoole. Aga jah, siiski küsisin mitu korda üle, kas sobib diole ja sa vastasid JAH. Sellist juttu polnud et see pmst peaks hondale minema, vaid ütlesid et sobib diole ja kõik. Ja sellist asja ka polnud et sa ei vastuta kui see ei sobi.

14. -MarTin-

-MarTin- New Member

329
    0
    0
    Ma ütlesin selge sõnaga et mina ei ole süüdi kui see ei sobi. Loogilises mõttes oleks pidanud see jah diole minema, kuna silkud lähvad. Aga paraku diol teine blokk

15. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Sorry, et sekkun, aga nii ei tellita ikka asju, igale mootorile vastav jupp, kui peuegot siis peugeot kui honda siis honda, see, et ehk sobib, pole lahendus.

Ise ostsin ka Boostrile doppler vända, asi oli aeroxi oma. Mootorid ju samad, minarelli , eks ?

Aga hakkasime blokki lahti tegema ja proovisime, midagi ei sobinud, sain oma rahad tagasi...
    Sa ei pea välismaale tagasi saatma, maksad omast taskust ja see pole enam kellegi mure, kuidas sa sellest lahti saad, aga inimene ostis teadmisega, et asi läheb peale.

Muidugi seda ma ei tea mis teil oli jutt, ja kokkulepped, nii et sorri kui midagi ööda kirjutasin ;)
    peace,

16. -MarTin-

-MarTin- New Member

329
    0
    0
    Kuule ma arvan ka nii, aga seal polnud hondale vänta ja arvasime et äkki peugeoti vänt läheb. Enam küll nii ei tee, ikka jupp vastavalt mootorile, mitte ei hakka midagi oletama.

17. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Oma arvamuste pärast tuleb vastutada ka. Sina olid see kes ütles et sobib ikka. Mina just arvasin et ei sobi. Ja sa võid ju selle ise maha müüa, ostad tagasi või mina ei tea.. Vot!

18. -MarTin-

-MarTin- New Member

329
    0
    0
    Kui sa arvasid et ei sobi, miks sa siis tellisid üldse ? Nii palju aru raasu pole ka peas, et ise mõelda?

19. -PiTsA-

-PiTsA- New Member

297
    0
    0
    Otsige msn-i jutt välja,see peaks olema kuhugile salvestatud ju.
    Anoh kurb küll. MA loodan ,et Jaak saab ruttu asja lahendatud ja muidugi palju EDU!

20. 2fast4y

2fast4y New Member

126
    0
    0
    Mina arvan , et isik martin peaks selle tagasi ostma ja ise edasi vaatama mis teeb sellega .
    Sest ta oleks pidanud varem arvestama tarbija õigustega.(ennem, kui teenut pakkuma hakkas)

Jaga seda lehte