Arvasin jah, et pesoo oma ei sobi, aga sa ütlesid selgelt, et see vänt diole. Mõtlesin okei. Ja tuleb välja et sul pole aju raasugi peas, kuna olid nii kindel, et vänt sobib diole. Algul oli ainult see teema et äkki sobib pesoo vänt, aga siis ütlesid, et said diole vända. Huinjaa käib, mul kopp ees ning tahan raha tagasi!
Kuid mul 7päeva aega kaupa tagasi saata, võta tarbijakaitse seadused lahti ja tutvu natuke. Ning soovin raha tagasi, või vahetad dio vända vastu!
Kui tarbija ei ole rahul ostetud toote või teenuse kvaliteediga, peab ta pöörduma kaupleja poole. Kaupleja on kohustatud pretensiooni läbi vaatama 15 päeva jooksul ning teavitama tarbijat võimalikust lahendusest. Kui kokkulepet ei saavutata või kui kaupleja keeldub tarbija kaebust lahendamast, võib tarbija esitada kaebuse tarbijakaitseametile, kes edastab selle tarbijakaebuste komisjonile. Ei näe seda kusagil siin kirjas.
Kas mul on mingi firma ? Enda arust küll mitte. Minu tegevus ei ole juriidiliselt kinnitatud ja seepärast ei kehti ka tarbjaõigused. Minu reegleid sa tead juba.
Hehh, naljavend .... juriidiliselt või mitte, sa ikkagi pakud teistele enda kaudu teenust, teed tehinguid ja värki... kõike saab ku ülevaadata ehk kontrollida kasvõi pangaülekannete kaudu !!!!! Ning ma ei soovi et sa seda teemat enam reostaksid ega märatseksid siin oma kontrollimatu jutuga... saab arutada ka msn'i teel!!
No ega see martini süü ka tervenisti pole, mõlema süü on. Ostja oleks pidanud uurima, et kas see läheb kindlalt ta masinale :wink:
Alati saab ju mingile kokkuleppele jõuda. Leiame su vändale ostja ning tellime sobiva. Ongi probleem lahendatud
Suht kahju on Jaagust. Teine ehitab ja möllab ja siis tuleb mingi vend ja ütleb, et Pesoo vänt sobib. Mina teeks Kaebuste alla teema ja sooviksin, et kasutaja -MarTin- jääks oma müügiõigustest ilma. Kui ikka äri teha ei oska, siis pole vaja teha ka. Üldiselt ootan, et kogu see väntvõlli jama saaks lahendatud ja tahaks näha, kuidas masin areneb. Juba eelmise setinguga oli püss. Suvel lähme kindlalt koos trippima
minuarust leiab teema lahenduse siis kui sul kindel ostja olemas mitte siis kui sa lubad selle maha müüa, vb oled märganud et on surutis ja ka rollereid ja juppe ei osteta enam nii palju?
Eriti Dio'le .... :? Jah, täna sai nokitsetud terve päeva ... buksiga oli küll jama nati väike aga peale sain näed