Jackson Aprilia Area51

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by .Jackson, Mai 4, 2011.

1. rommi007

rommi007 New Member

1,023
    0
    0
    mitu aastat tagasi see oli?

Ja mul terve hunnik pilte sellest arvutis,kunagi oli siuke:D

endale meeldis see masin ikka täiega.

2. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    vana teema aga kust kohast see masin alguse sai, kelle käest osteti ja kust linnast? :lol: :lol: :lol: :lol:

3. rommi007

rommi007 New Member

1,023
    0
    0
    Keegi lempsu vahetas selle area runneri vastu(siis oli see masin tallinnas),siis oli see area mu venna käes(siis oli Põlvamaal,siis vahetati area aeroxi vastu(kasutaja peremehega) ja vahepeal oli kuskil veel liikunud.Ja nüüd siis Jacksoni käes.Ehk siis põlvas.

4. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    ohh:D
    mu vana masin ka alles veel:D
    kahjuks küll tervet listi ei mäleta mis peal oli,aga algul minukätte jõudes oli jah s6r c16 jne,mingiaeg sai ostetud tutikas metrakit prorace 2 silku ja ostsin ka metrakit pro race 2 sumpsi,25mm karpa kiiremad ülekanded ja suht kõik mis teha sai:D

kui sul on huvi seda müüa,siis oleksin nõus normaalse hinna eest ta tagasi ostma!
    pane ps kui huvi.

siin siis minu tehtd pilte algsest spreivärvist kuni viimaste asjadeni välja.
    http://fotoalbum.ee/photos/aeroks/sets/487593

5. Ko_boy

Ko_boy New Member

356
    0
    0
    on midagi vahepeal arenenud ka?

6. .Jackson

.Jackson New Member

78
    0
    0
    Suurt nagu midagi pole teinud,plaanid on müüki ära lükata,et siinkohal ütleks ära,et kes tahab omale mõnusat projektikat vms. siis siin on olemas,kõik värvid värgid olemas,pmst pane ainult võrr kokku ja kihuta ringi.Kõik tahavad alati põhjust ka teada,et miks müüki jne,siis põhjuseks on see,et pole enam huvi ja aega jolleritega tegeleda.Kellel huvi ,siis PS

7. Fuski

Fuski New Member

21
    0
    0
    ja palju hind oleks siis ? 8)

8. .Jackson

.Jackson New Member

78
    0
    0
    mingi 500 kanti

9. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    kui soovi vahetada,ss oleksin nõus vahetama oma malaguti f 12 phantomi vastu ... kui soovi ss kirjuta oma number mulle ps-i :roll:

10. Vihmapoiss

Vihmapoiss Member

720
    0
    16
    endal ei pidanud ps töötama

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    ei töötagi,need sõnumis mis mulle SAADETAKSE saan kätte,aga need mis mina SAADAN,need ei jõua kohale,ja sellepärast palusingi ,et ta oma telefoninumbri ps-i saadaks,et ss on mul vähemalt lootus temaga ühendust võõta :|

12. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    suured suured vabandused kasutaja jacksoni ees .... kuna mina olin see niiõelda vahendaja või eest rääkija kasutaja doppler15 eest.ma lihtsalt polnud asjadega kursis ega teadnud,et kasutaja doppler15 isa oli täis .ma lihtsalt ei saanud kodust bentsugi tuua,et masinat tööle proovida kui juba oli see lõppsõna õeldud.selline masekas lihtsalt ... *piiks* küll .. :oops: :oops: :oops:

Jaga seda lehte