lebolt teeks kui ratas terve oleks rumm poooleks ja marvan et teil oleks karp lahti kui nöeksite kui peenikesed kummid all on
anna mulle 2-3km mägi ja lasen nagu nalja olgu või mis kraadi all ikke lasen., tagal lebo ju, aga piduriga ei oska kahjuks:S
dvj tahaks näha kuida ilma pidurita mäest alla ju kui ei vänta oled nurga all endal rekord mingi 20 m nurga all vist
endal rekord mingi 800m, aga nüüd oli vahepeal pikk paus, ja tippvorm kadunud :lol: . Praegu käib jälle kõva harjutamine, ja varsti on oodata ka videot tõestuseks et 500m pole küsimus
mismõttes te piduritega lasete?ma tõmban noka ülesse ja väntan,aga hoog läheb liiga suureks ja kõik. :roll:
piduritega saab hoogu vaos hoida. Lased nii et hakkab üle minema tiba ja siis vajutad törts tagapidurit, õrnalt.
teeme stamperiga video?? mingi 500m m2gi meil vaikselt l2heb m2giyless. selle laseb stamper ilusti 2ra, kui mul veab siis lasen ma ka. ja ilma pidurita teeme video kui mul kips 2ra v6etakse
rekordist rääkides piduriga 1,3 km trikke väga ei oska 1 käsi lahti mingi 200 m ja mõlemad käed lahti vb mingi 5 m
noo viid valma kuskil 2 km see aga tra ma ei saa aru mida see youtube teeb selle videoga situb kõik ära aga noo mingit aimu ikka saate siit algul vahetati kaamera meest ja ma ei tea mida veel ei tehtud aga pohh käed väsisid rängalt ära oleks edasi khm muidu lasknud jõudu vaja veic juurde teha 8) http://www.youtube.com/watch?v=XDWfCQB4Tb4 saate veic aimu mu tagarattast ratas käib rängalt 8 aga mul pohh
kirjutan ka siis siia teemasse. vanasti oskasin ikka sõita tagal rattg ja ringe teha.nüüd hiljuti kruttisin rattad alla jalgrattale ja proovima hui tuli midagi välja. võrriga tagarattal sõit on jalgratta omast kõvasti teistsugune