Jan. Aprilia Sr70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Jan., Sept 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    noo ma tahakski teada, talv tulekul nvn masin lahti ja siis võiks juppe müüa ja uusi osta peale, hetkel on siis
    sport pro
    dopper s3r
    hebo next generation vario
    hebo racing r clutch
    hebo speed belt
    s6 19mm karpa
    malossi kiiremad ülekanded
    rms racing vänt

aga ma tahaks teha midagi natuke paremaks kuna hetkel asi tundub kas on timmist väljas või lihtsalt jupid ei sobi kokku kuigi kiho all oli normaalne
    noo ma arvan et sport pro jätan siiski ning sumpaks tuleks siis bidalot racing mis on võrde yasuni r/c16 nagu räägitakse või yasuni r või hoopiski tõesti c16 (tahaks proovida kellegi oma)
    vario võiks sama jätta va. et paneks 3.7 asemel kas 3.5 või 3.2 rullid mis olid alguses kuna hetkel sellepärast ei ole kiirendust (rullid kantis ka)
    siduri jätaks sama ehk mängiks veits vedrudega lükkaks punase surveka(mis juba olemas) ning punased vedrud sisse
    rihma jätaks sama, karpa ka kuna sellega on normaalne, annab piisavalt juurde ja kütusekulu ei tule ulmeline
    ülekanded ka pohhui sest malossi omad normid ning rääkige mulle teadjam vent sellest vändast, on see RMS HEA?

2. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    RMS pidi stokile suht vastama, osta tagatuled ära mlt :D

3. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    rms jep suht selline stocki asendus aga las jääb. Sul nkn mingi haigend pole nagu mul ja küll vastu peab. C4d all nkn, mul sama aint et stock ja pmst võimsussed samad mis sul niiet küll see rms ka vastu peab.

4. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ja pigem panusta välimuse alla praegu. Sumpa teine alla, teeb timmimise variole ja peaks päris hää saama

5. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    noo krt peab ikka enda kindla värgi ära tegema mis talvel tegema ning rahasi vaatama

yasuni r, malossi e5, karpa voolikud, tagatuled + elektrisüsteem, veljed sprayga mustaks, vb gondliring värvimisse

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ja rohkem sul poelgi vaa

porikas ka

7. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    jo gangstas mingipäev räägin siis ära sugulasega (sellelt kellelt võrri ostsin) et palju tahab esigondli, põhjagondli, tagagondli, monoseadi ja undertale, esiporika värvimise eest.. siis ostan nüüd mingipäev led suudnadega tuled ära ning bcd undertale, vahetan doppleri bidalot racingu vastu, uued malossi 3.2 rullid, uued roosad karpa voolikud ning siis vaatab edasi mis saab

8. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    edasi saab see et maksad sulli mulle :D ja ss viid kondlid värvimisse :p

9. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    jan palus kirjutada arvuti tunnis et mul on hea roller

10. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    :roll:

11. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    tahaks tagale 8)

12. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    davai pakkuge mulle tallinnas seda vario ees olevat metallist jahutustaldrikut, homme on ap lahti kella 15.00ni ja ma ei jõua vist sinna.. tahaks nv drifitga siduda :D DAVAI !

13. cr2nx

cr2nx New Member

339
    0
    0
    pohh värvi roosaks roller

14. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    ei see roosa värk jääb ära ikkagi.. muidu oli plaanis alu matid, võred ja värki roosaks, aga kuna istmenahaga tuleb probleeme siis jääb ära, tulevad lihtsalt roosad karpa voolikud :D

15. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    kust nood voolikud saad D:?

16. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    tubli :D, roosa oleks üliporr seal :|

17. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    tellin :D

18. cr2nx

cr2nx New Member

339
    0
    0
    pohh võta Leks-ist eeskuju ja tee. ta on jube äge

19. faist

faist Member

493
    0
    16
    ma ei tea istmenahk on küll kõige väiksem asi millepärast tegu pooleli jätta :D:D

20. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    mkm, jan pane ap pilt ülevalt tehtud. See udutatud veits. Ss näed et punane parem. Oleks istmekate roosa teeks ära, ülitsill oleks 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte