Jan. Aprilia Sr70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Jan., Sept 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    nagu mul oleks ruumi siin :D:D aga eks leiutab neile kindlasti koha :D

2. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    jan, sa oled täitsa sasssis 8)

3. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    too minu juurde :D

4. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    miks ma täitsa sasssis olen ? :D

5. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    uuspõllu filmist tuli meelde see :D:D:D:D aga tegelt talv sitta eg tegutsemiseks seesuhtes kui sõita ei saa jne siis pole isu yldse tegeleda asjaga , minupuhul vhmlt nii :D

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    Häid jõule Jan ! 8)

7. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    HHäiid Jõuule Jannpoissss, tuuni rollerit edasi!!!!

8. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    poisid ma ei tea mis teha , võiks aga ma ei viitsi ja tahtmist ka pole rollerit teha kuna pole kohta ............... :-x :-x :-x :|

9. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Tuttav tunne, mul garaaz, mis on sama külm kui v2lja.. Käin aind päeval midagi näpimas :D

10. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    mida tuunida tahad need võta soojemasse kohta kaasa :) rollerit annab jupeldada ja prst tagasi kokku panna

11. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Mõtlesin enda omaga saunaalla minna, seal suht hea ruumi on :D soe, külm hakkab viskab paar tiiru sauna, lavapeale võtad gondlid kaasa lihvid jne..

12. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0
    Endal samamoodi puudub mingi koht, kus rolluga tegeleda va garaaž, aga seal on liiga külm. Kui võtta mootoriplokk ära, siis tõesti saaks sauna minna sellega :lol: :lol: :lol:

13. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    vot nii , vaheaeg kohe läbi ja ma ei teinudki midagi :D:D:D normaaaaalne :D

ning kus te minu teema unarusse jätta julgesite , ärge seda raksi teemat vaadake see mingi mõttetu ju , ta photoshopib kõik pildid , tegelt võrr seisab kusagil hange all roostetab , kevadel te veel usute mu juttu!!!1

14. Pedak-

Pedak- New Member

693
    0
    0
    ostmisest saadik pole sittagi arenenud!:D:D

15. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    eiei , vahepeal nussis midagi varioga :D kõrvaldas raginat :d

16. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    no masin on tegelt niikaugel et jahutustaldrik külge, anna kicki ja käib

17. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    Jannnnn , pead asja käsile võtma. Kui vaheaeg nii kiiresti mööda läks ss usu mind, peaegi koputab kevad ka ukse taha ja ss on paanika osakond. Vaikselt hakkad ühest otsast tegema jne. Tra, too minujuurde kasvõi :D:D siin enamvähem soe teha. Või näiteks võimalik on, ss võta lahti ja tee osad asjad toas. Nii päris hea teha, hea soe, musa käib, vaatad telksi vahel ja nii ta läheb. Vaikselt ühest otsast pihta hakkad, ss muutub asi ilusamaks ka ja tekib tahtmine teine asi ära teha...
    Võta nt kondlid maha, puhasta ära ja sebi need värvimisse. Onuga vist saad mingi diili ju. Küsi isalt, äkki tal midaig pakkuda jms.
    Varioga ju kerge, pese benaga asi veits puhtamaks seest ja lao kokku. koolis annan keermeliimi ka paned vahele ja ongi korras. Õlitad kicki süsteemi ka ära jms. Keerad oma uued poldid sisse mis me sügisel ostsime ja näed, pooltundi tööd ja jälle üks asi vähem ja masin juba pmst käib...
    Vaikselt sulli tuleb ss vaatad tuled omale taha, underi ja uued rullid. Sumpa pesed ka benaga ära jne. Rattapealne porikas äri kaa.
    Esituled ma tulen kas või mõni nv sinna ja teeb korda. Pole ju sittagi teha Jan poiss. Kättevõtmise asi. Midagi tehtud läheb olukord paremaks ja tekib tahtmine valma saada. Ss asjad tehtud, laod masina kokku ja jätad kevadet ootama.
    Ja oi rsk kevadel 8)
    Igatahes rekkakoormatäis edu ja abi ss tee kõnet ja olen audiga platsis :p

18. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Sama mis rax ja mitu sõna pealegi :D

19. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    masin ju pmst nagu korras. Töötab jne. Midagi nagu otseselt perses ei ole janii. Silku oli ka nagu uus ju.
    Kevadel enamustel mingid tehtud võrrid ja ei tahaks et sul sama seis jääks. Roller ülipano tgtl. Nägid ise öösel statis kuidas välja nägi. Reaalne püss nagu. Liigub ju ka vingelt. 8)

20. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    ongi, krt nii hea pill veits tagumik korda teha ja elektri värk korda ja üli püss ju 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte