Jan. Aprilia Sr70 Street '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Jan., Sept 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    täiesti reaalne. TÄna öösel võtab rattad kondlid jms maha, ss mahub vast autosse ka, ja selle löön ma sul õhtu kahega puhtaks :D
    aa räägib ss kui seal olen;)
    aga okei oja. Sain aru mida mõtled. Ma arvasin et algul mõtled et jann hakkaab seal bena pritsime jne :D et läheb pirni peale ja pahh :D

2. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Ei ei :D Tra keegi võiks orgunnida mulle koha, mis teeb liivapritsi ja värvimist ühes ja samas kohas (TALLINNAS)
    Ja muidu jan, ilusvõrr on sul :):) Mulle polegi tiiru andnud veel -.-

3. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    minuteada said sügisel küll aga kui ei saa siis kevadel teeme selle asja tasa ning tnx kui meeldib , su rox on ka nummi :p

4. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    tuleb tegus öö :lol:

5. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    haha :lol: :lol:

ja ongi nii et teha mingi üks postitus mu võrri teemase ning juba mu võrri teema on topis :D

6. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    sai siis järgmine öö möllatud apga, tänks raks :D väike kõhutäide ka statis ning mingipäev raks käruga kohale, ap kärru ning viime tema juurde ära, siis seal surveka pesu ja värki teeb raks, ning toob tagasi :) siis juhtmesüsteemi tegemine ja muu värk edasi.. sitad pildid ka tehtud :D

7. rebane ,

rebane , Guest

0
    0
    0
    jan ütle palun kus pingeregulaator onn :D

8. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    ei tea mina :D:D:D

9. rebane ,

rebane , Guest

0
    0
    0
    seda lslt ei leia :D

10. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    minuarust esikondli all, vasakul küljel. Aga masin saab täna puhtaks vist 8)

11. rebane ,

rebane , Guest

0
    0
    0
    seal suunarelee.
    metallist ribidega ingi huinjaa peab olema kuskil ..

12. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    see ongi juu? radika kõrval vasakul

13. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    sitta see sul relee on seal :D

14. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    noniiii , jõudsin koju just , raks tuli berlinksiga siia , lükkasime ap taha kongi , raksi juurde , seal maha , igast surveka ja vahenditega pesu , nüüd piisavalt puhas , uuesti kongi masin ja minujuurde tagasi , lükkasime esiratta ka alla , homme lükkan masina välja sätin juhtmeid kokkkupoole ja teen mõne korralikuma klõpsu ka väljas . 8)

15. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    sitaks puhtaks sai asja jah: Poleks arvand et nii hea tulemuse saab. Pmst saigi vägahea. Blokki osa teeb jan veel bensuga ise aga muidu raam kõik asjad väga bueenod. Paras keemia tund oli minujuures. Siukest staffi sai kokku miksitud seal jne :D
    aga jah, homme näete pilti :)

16. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    tra kaameraga tulevad nii sitad pildid, nihhujaa

17. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    krt, päevavalguses tegema ikka. Ss näha seda puhtust. Pmst, jan, nüüd võiks sul veljed ära lihvida ja ära värvida. Sumpa pese ka ära, ja laome mootoripoole kokku et masina tööle saaks panna. SS hakkab juhtmestikku tegema.
    Ja pmst polegi sittagi. Ostad oma underi, tuled jms ära, kondlid värvi, kokku ja ongi lebokebokeiss ja masin valma 8)

18. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    krt, see sinu praegune jutt teeb tuju heaks, kuna seal on nii vähe asju mida tegema peab :D

19. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    jaa, seal pole midaig palju teha. Kõige rõvedam töö tehtud ka. Raam blokk ja asjad on tglt mõnusalt puhtad juba, Mõne koha tee düle ja tiptop. Veljed teeb paari tunniga ära juba. Maksma ei lähe ka sittagi. Sumpa pesed ära. Aega läheb 30 min, ja maksab mingi eur. Mootoripoolest asjad külge, masinale hääled sisse. Elektrisüsteemi teen sul ka migni tunni kahega viisakaks. Tuled asjad tööle mis vaja jne. Ja jääbki ju kondli värke aint ootama :p .
    Ma arvan et veebruaris peaks masin (Y) olema. Juhul kui kondlid värvi alla sebid. 8) 8)

20. rebane ,

rebane , Guest

0
    0
    0
    ei tea, ei leia :D
    mul seal suunarelee.
    juusiis ära kukkunud , sellepärast kõik läbi põleski :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte