Jan Aprilia sr70r 06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Jan., Jan 30, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    lotoooo mingi 400-se liivakaga ilusti kõik üle jajaaa siis võid korra 1000-sega kaa lasta ja siis peale seda pasta peale ja masinaga üle ja timmmmmmmm saad korraliku pinna. Mul pole küll lähedalt ja paremat pilti, aga peaksid enamvähem aru saama, nagu see amort siin.

2. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    No ma ei mõelnud seal hullu poleerimistööd teha, all leidsin viili ja tõmbasin kuldse kõrgenduse sellega üle ja siis liivakaga ka ja siis poleerisin ka korra ja kogu moos. :lol:

3. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Polegi midagi hullu värvitud tulemusest selle tulemuseni jõudmine võttis pool tundi

4. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    ma midagi ei muutnud seal vaid parandasin eelmise omaniku poolt tehtud kirvetööd, tehtud oli pärishull prohmakas sinna seega ma ei saanud asja perfektseks aga toimivaks ja natuke töökindlamaks

5. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Ma ei mõelnud aja suhtes, aega on mul sitaks selles osas, lihtsalt ma ei viitsi ilget vaeva näha sellise asja puhul hetkel. 8)

6. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Eu kutid, kes vahepeal pakkus mulle seda esiratta nö väikest puksi? Oleks seda vaja ja gaasitrossi võib ka pakkuda!

7. stamper

stamper Active Member

1,083
    0
    36
    Mina, aga müüdud

8. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Lõpuks siis see asi ka koos, homme mahlad sisse ja vaatab kas nurruma ka hakkab.. :roll:

9. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    squishi ajasid paika ikka ?

10. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    MIllejaoks, pohhui ju.

11. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    minu jaoks on pohhui ja, aga see on jan ju, tal peab kõik mis võimalik olema välja pigistatud : D

12. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    õige kh ^^

13. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Noo hetkel sai suht enamvähem see pandud paika Hoogiga. Eks homme näeb mis tegema hakkab, aga jah, kui hästi läheb siis viimased päevad minu käes. :roll:

14. needmoney

needmoney New Member

82
    0
    0
    sõitsid kõik ennem aastaid ilma surveastet paika panemata ja sõidavad ka praegu ilma midagi juhtumata. See lihtsalt nö "Fine tuning" edasijõudnutele kes jagab natukene gaasijaotusest ja mootoritööst, ns linnapinistajale kellel pole sellest sooja ega külma ei tähenda see midagi.

Aga ära võta seda kui kriitikat, R`id alati meeldinud ja veelrohkem meeldivad siis kui need on kiired!

15. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Eks näeb mis see asi nüüd siis tegema hakkab, uue kolvi ning väikese pordi-lisaga. :p

16. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Mootor raamil all, kõik muu vajalik kaa, säde olemas, mootor tuksub ning nurrub täitsa ilusti. Vaja küünalt veel timmida ning võibolla teine mähis panna peale. Igastahes ploki kiskumine lahti ja asjad vahetada õnnestus väga ilusti! Homme ilusam ilm, siis teen ka pilte hetkeseisust. Veljed said ka valmis, tulid siiski spray ja valged, mitte pulber ja neoon-roosad. :p

17. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    praegu veel r1200 all?

18. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Jääbki R1200 alla.