Janari CPI Oliver Sport

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MyTsinu, Dets 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Re: Suhkrumusi, CPI Oliver Sport

Käis siis naabrimees meil, vaatas asja üle ja ütles, et pole nii hull midagi, et pole mõtet seda blocki ära vahetada, lapi kokku ja lalala 8) . Praegu ma ostsin siis reduktorisse uue hammaka ja mootori pool blocki. Kirjade järgi peaks kolmap. kohale jõudma, loodan, et tuleb ka siis:D
    Igastahes esialgu ma vahetan reduktoris hammaka ära ja pmst panen kokku tagasi. Kui hull vibra ikka sees on, siis läeb blocki poole vahetuseks. Mingi rehvi ostsin ka, lootsin, et rohkem mustrit peal on, aga savi, käib küll praegu.. Niiet rehv on vahetatud.
    Vigadest veel, et varika kaane kinnitused on 2 tükki perse keeratud. Yhel oli poolik polt veel blocki sees, seda oli tahetud välja puuurida, aga väga sitasti oli puuritud. Õnneks sain kätte selle pulga :D Aga esialgu see savi. Lükkan mingi pisema pulga sisse, seib ja mutter otsa. Üritan masina liikuma saada ikka, praegu mai tea, kas see riist käimagi läheb, aga laup. on mul aega, siis jupid ka käes ning ehk saab testida .

2. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Ma arvan, et tipuga ma saaks suhu.
    Aga noja, masin ei sõidagi veel :lol:

3. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Jama lugu nüüd. Pakk oleks pidand täna jõudma, saatsin smartposti kirja, õeldi, et minu nrile pole pakki saadetud.
    Tellisin siis kasutaja herko4 käest.

4. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    tegelen asjaga.

5. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    mul tuli 7-8 päeva pakk läbi smartposti tallinnasse Herkolt

6. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Kolmap. oleks nagu viimane päev, millal pakk peaks saabuma..
    Pmst ta ütles, et pani neljap. uuesti posti, et nime polnd ja seepärast edasi ei liikund.. No okei, aga neljap. posti pandud asjad peaksid esmasp (täna) Hiiumaale jõudma :roll:
    Eks ma annan siis veel natuke aega...

7. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    smartpost, mõni kiidab niimishirmus aga saarte ja mandrivaheline teeninudus annab soovida. :eek:

8. herko4

herko4 Bännitud Bännitud

1,311
    0
    0
    see pakk kohal ei peaks juba olema?

9. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Peaks jah, aga miks ei ole :D?

E:
    Tere,

Teie pakk jõuab Kärdla Selverisse reedel hiljemalt kell 11.00.

Lahe :eek:

E2: Sain paki täna hommikul kättte :D Jei.

10. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Sain masina tööle. Koha peal tuuritades nagu mingit erilist vibra kyll ei täheldanud. Aga ma vahetasin tagutule pirni ära ja enam masin ei käivitu :D Tänaseks aitab küll.. homme uurin edasi ja lükkan viimase kondli külge.

11. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    haha vinge ju:D
    äkki kui tagant ära võtta siis läheb jälle tööle:D

12. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Täitsa võimalik. Ma loodan, et ma lühist kuskil ei tektitand :D
    Ei tegelt, ma arvan, et tõmbas täis ennast miski pärast.. ennem oli sama nuss, võtsin küünla maha, hea, et benast ei tilkund :D Siis panin tagasi ja korra starterit ja asi käis nagu kulda.
    E: A kellegil kickstarteri vänta pole pakkuda:D? Uut piipu oleks ka vaja, sest vanast tulid eile mingid tükid välja ja ei usu, et see piip peal püsib.

13. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Täna sai siis masin täiesti kokku pandud ja väike proovisõit ka tehtud, aga kuna teed on suht libedad, siis üle 35 ei julgend sõita :D
    Aga 1 jama on veel, külmast peast ei käi masin. Vahest paned käima, jääb koha peal käima, aga kui gaasi annad siis sureb välja.. vahest sureb ise kohe välja, siis pika jamamise peale jääb käima. Aga kui soe on, siis pole mingit probleemi. Toorega mingi jama arvatavasti, aga kellegi rollil on samad sümptomid olnd?

14. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Upup.
    Keegi teab, mis kuradi juhtmed karpa peale pesadesse lähevad? Mingid 2 kahtlast juhet.
    Ja kuradi selle kohta ei oska keegi midagi õelda, et külma mootoriga masin ei käi.. keerad gaasi, sureb välja.. koha peal käib natuke aega, siis sureb välja.

15. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    see on karpa soendus, kui seal on 1 lapiku peaga ja teine ymara peaga juhe

16. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Selge.. aga keegi oskaks mulle seletada, mis tehnikaga see kuradi toores seal töötab :D?
    Kui mootor soojaks saab, siis käib masin normilt. Kohati saab kütet aint vähe kätte, keerad rutska põhja, siis hakkab vahest pooma.. muud nagu pole.

17. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    see on koguaeg suvel ka või ainult praegu... praegu mul oli sama jama aga suvel polnud, see ilmselt külmast

18. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    Ei oska kommenteerida, sest selle pilli sain ma see talv alles :D Ootab kevadet siis :lol:

19. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    mul töötas ta siis korralikult talvel kui mootor vähemalt 1 tund töötas ja ringi rallisin

20. Jan--

Jan-- New Member

64
    0
    0
    See kuradi toorevärk ei taha jah väga külmaga funksata. Hoidsin rollut vähe soojemas kohas täna, teisest kicki laksust läks käima. Sõites ei poond ka, viimati sõitsin ~20 kraadise külmaga :D
    Ega need aparaadid polegi tegelt talvel sõitmiseks mõeldud, heh.
    A, pool kilti sain lükata ka, sest küte sai otsa (Y)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte