Tervve!!! Pääris ammu pole siia midagi kriblanud aga asi selline,et rollul juba nagu oma mõistus :lol: Et nagu annab sädet kui tahab ja kui ei taha ei anna...milles asi võib olla?
Ülikena masin Edu sellega 8) EDIT: Kas mulle ainult tundub või sul pole suundasid peal? Kui on, siis kus sa need toppind oled?
Masin praegu seisab kuna mähis on läbi ning kuskilt pole teist saada.Ootan palga ära ning siis tutikas peale ning ka variorihm kuna too jummala kulunud ning teeb ilget häält.Vb tuleb ka uus silku kuna praegusel soon sees aga ikkagi liigub tollega
Tohoh.Pole oma kaks kuud juba midagi kriblanud.Igatahes roller seisis selle aja ning mõtlesin,et võtan asja käsile ning ostsin teised jupid(variorihm,mähis,kolb rõngastega).Samuti sai väntvõll ära vahetatud ning omakorda ka laagrid.Eile jõudsin nii kaugele,et säde on olemas ning see nv saan odavalt õli(ikka korraliku sisse kohe) ja siis benasiini ning lähebki jälle sõiduks(loodetavasti) JA üks küsimus kah:KAS KEEGI SAAKS SELETADA MULLE,KUIDAS TOO ''GENEKA'' VÄRK TÖÖTAB? Et kuidas otseselt too akut laeb rollul? Tänud ette....
Ja nüüd on see koht, kus ma ütlen, et minarelli mootorid stc'le ilma kiige ümber ehituseta alla ei lähe? Pigem piaggio blokk ja sri veljed.