Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) stock lenksu kohta on lenks õigel kõrgusel aga kui mingit tuuningut tahad siis pane dh või pane spidogondlid peale sest nii küll ilus pole. aga muidu täitsa kena aga kuidagi stock rollu moodi näeb välja
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Erilist vahet pole ju mis sportsumpa sellele osta, mingit tulemust nagunii ei anna v mis :roll:
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Kui sa lihtsalt sportsummuti alla paned siis jah ei aita, aga kui ülejäänud asjad ka vahetada siis on vahe tuntav.+välimus on sportsumpa eeliseks.
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Ja vägasuur vahe on, 2t annab vastusurvet mida 4t ei vaja, 4t eraldi sumpad mõeldud =)
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Tulemusel pole jah nagunii vahet kumb osta, leovince näeb palju parem välja lihtsalt
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) 2t läheb ka ilma sumpata käima aga mootoril ei ole jõudu jne sama palju kui sumpaga.
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Muide kui see stock lenks sul lihvitud on (tundub nagu oleks) siis ma päris kindel et see sul rooste läheb ja ükskord lihtsalt pooleks läheb nagu minu m-style läks.
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Ega jah,lõikasin alles spidokondli kinnitused ära ning lihvisin lenksu ära...muidugi panen lakki või värvi peale ja mõte on lenksu keskele panna veel üks toru vms...
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Üks küsimus...kuidas kinnitada tagumist kondlit nende kahe poldiga?Et kas mingi suur seib ja mingi kumm vahele?
Re: Janis1992'e STC B08 (värvitud) Janis , nüüd ma siis tean miks koolis nähapole olnud . :d muidu üks kena roller , võiksin enda oma ka kätte saada ükskord !