Jong'i Gilera Smt 2007 aasta

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Jong, Mai 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Re: Jong'i Gilera Smt 6kw 2007 aasta

ohoh jääme ootama,
    Edukat nuputamist :lol:

2. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

rregulari karpal oli ka sama probla, ainult ma ei mäleta, kuidas see lahenes, õhufiltriga oli mingi keiss vist, pead ei anna.

3. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

rregulari karpal oli ka sama probla, ainult ma ei mäleta, kuidas see lahenes, õhufiltriga oli mingi keiss vist, pead ei anna.

4. Jong

Jong New Member

95
    0
    0

Nii, saime karpa mingi imearetisega peale, hetkel siis veel ajutine lahendus, peab korraliku kollektori valmis tegema(plaanis stocki veits modida, keevitab suurema toru kolle plaadile külge ), siis timmib korralikult ära! Õhufilter tuleb ka paremini sättida, tuleb leida sobiv lõdvik, siis ilusti samma koht, kus stock filter käib! Käima läks kohe esimesest laksust, käis ka ilusti nii nagu peab! Düüs on natukene liiga suur, kuid hetkel midagi muud ei proovinud, ennem pole mõtet, kui asjad paigas! Siduri sai ka korralikult timmi. Sai lastud koha peal 30min tiksuda ja siis sai mõned ringid ka tehtud! Minek on ikka väga hea, varsti mingi algne video ka! :p

First Start video ka ;) http://www.youtube.com/watch?v=WlGoXyQatlA

5. Jong

Jong New Member

95
    0
    0

Okei.minuarust viis ta selle kuskile hooldusesse ja ta ise soomes tööl,biiiig biiig money kogumas :p

6. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

Kuidas selle vaakumi asja lahendasite? Läheks omal ka vaja teada :)

7. rregular

rregular Member

423
    0
    16

Minu oma hooldusesse ei läinud, aga vaakumiga selline lugu. Algul ei olnud korraliku õhufiltrit peale panna, originaali ei pannud ja teist asendust ei olnud. Ajutiselt panin stockfiltri svammi sinna ette klambriga ja vaakumit ei tekkinud. Hiljem lugesin ühest foorumist, et vaakum ei teki kui karpa saab liiga palju õhku peale. Ostetud sai siis Malossi koonukas ja peale seda enam probleemi polnud.
    Jong sul endal ka biiiigbiiigbiiig money kogunenud soomes ju 8)
    Märkasin seda niru õhufiltri lahendust sul. Soovitan sulle ka samamoodi nagu mul. Kui sul on kuskilt saada plastikust tolmuimeja voolikut, siis lõika sealt piisavalt pikk tükk ja pane õhufilter ümber amordi, seal ruumi küll. Endal samamoodi tehtud. Groovy arvas esimesel vaatlusel et see on flexitube, ehk sellise asja jaoks mõeldud voolik, aga tegelikult hoopis mingi suvakas tolmuimeja voolik :p

8. Jong

Jong New Member

95
    0
    0

Tead,me tegime kõige lihtsamalt vist.imesime voolikust vaakumi peale,siis teine hoidis voolikut kokku surutuna ja panime nipukatega kinni vooliku,ning lõpuks keerasime kruvi ka ette voolikule,et pms pidev vaakum olemas

9. Jong

Jong New Member

95
    0
    0

Heh, kuule käisin jah natuke kogumas.
    Kas tolmuimeja voolik natuke õhukseks ei jää ja see kergelt puruks ei või minna ?
    mul läheb väga suure läbimõõduga voolikut vaja,mingi 5.5cm on see karpa ava suurus.
    käisin ühes tavalises auto töökojas küsimas vanu auto lõdvikuid,et need sai nüüd kuidagi pandud.lähen otsin sealt ükspäev veel,et ehk saab vähe parema keeruga vooliku sinna,mis täpselt mahub,mul mahtus see karpa ka sinna ülinapilt,päris suur tegemine oli seda sinna vahele toppida..
    ma kardan,et üheltmaalt hakkab see tolmuimeja voolik läbi murduma kuskilt ja siis peab ikkagi uue lahenduse leidma.
    lasen ükspäev kolle suuremaks keevitada ja eks siis paistab,kuidas ma selle lahenduse teen,nii ta kindlasti ei jää ja ma üritan ikka koonuka seada sinna kus oli stock õhufilter.
    Seniks kõike kaunis ;) :p

10. Cpstuning

Cpstuning Member

366
    0
    16

Seal pole tegelikult absull ruumi, sul vb on , oleneb mis karpa sul peal jne ! Hea, kui selle karpa sinna mingit x-moodi vahele saab ! Lihtsalt tuleb leida õige kujuga lõdvik ja siis on väga hea asi! Ega hetkelgi asi niru pole, lihtsalt filter küljepealt väljas, saab korralikult sinna keskele siis hea! Hetkel vaja ainult kolle keevitada ja siis timmi !

11. Jong

Jong New Member

95
    0
    0

Daaa (A)

12. Jong

Jong New Member

95
    0
    0
  13. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0

Edu!

14. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

Sorry for OT: Sharp mis kuradi bmw!
    OnTopic: Sitaks kõva püss tulemas, tehke valmis ja siis tulge linna rsk, panete rregulariga joonele :D

15. rregular

rregular Member

423
    0
    16

Penu sa ei pea teda kutsuma linna vaid, me oleme ise juba kokku leppinud, et kui mõlemal valmis siis sõitma 8)

16. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Ma tulen ka oma dt-ga siis platsi :D

17. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

Pakkumine, me tuleme sharbiga ja näitan mina teile tagutuld ja sharp näitab mulle tagutuld. :D

18. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0

Heh, who's your daddy ?! :)

19. rregular

rregular Member

423
    0
    16

annabki juba kokkutuleku mõõdu välja :D
    Korraldab ära, tulen nädala pärast Soomest tagasi ja siis saame kokku nuka taga 8)

20. Cpstuning

Cpstuning Member

366
    0
    16

Ma tulen traktoriga, lutin kõik ära, 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte