nii kuna õige omanik on soomes seega pole midagi juhtunud vahepeal,võimalik et masin on tulemas matt must ja seest punane 8) omanik tuleb ise reedel soomest ning siis hakkab edasi vaatama mis saama hakkab.
Re: jorss98 yamaha neos 70cc Sõber tuli soomest ning unustas ära et tal on sissekas tegematta ning hakkas peenestama ja lasi kolvi läbi ning väntvõll ka enam ringi ei käi,ega kolb sisse välja 8) seega ei tea enam mida hetkeseisus teha.
laske varuosadeks ära see ront Ma võtan esigondli ära, muidu jäätegi sinna mingit ulmeraha alla taguma. Või siis pange lihtsalt stock esigondel peale ja müüge tjuuning mulle, et uued jupid osta.
no enne oli kuulda et silindrijuurest tuli mingit kolinat,ju seal midagi mäda siis oli,ma arvan et kolvi sõrme laager mida te silindri vahetusel kontrollida ei mõistnud. ma laseks varuosadeks ära selle,paras rape oli juba siis kui mina seda nägin ,aga eks te ise teate :|
Võtke mootor täiesti lahti, tehke korraga kõik laagri, simmeri vahetused ära, silkud ja asjad ja siis kõik muu vajalik. Muidu panete needuse peale et iga kilomeetri tagant näpud õlised .
ok uudis masin on liikumis võimeline tuli välja,et midagi viga ei olnud eriti vaid asi on selles et bena filter oli sitta täis ning arvatavasti on düüs väike! :lol: ning 2 uudis on see,et masin läheb müüki kuna omanik tahab suuremat masinat ning mis on käikudega seega supermoto