Jossi Aprilia SR50 R '05 | MÜÜDUD! LUKKU!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by joss13, Juuli 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Jossi Aprilia SR50 R '05 | Prooblem @ lk15

Ei selles mõttes, et eelmine aasta undas ka aga vähe teistmoodi ning see aasta algul kätte saades oli vaikne, aga üks jubin mis variost puudu oli, selle nad panid uue aga mul läks see jälle katki, et vb on asi selles..
    A nomh siin ühel vennal on Sr street, et ehk saab talt nv laenata korra seda asjandust, vaatab mis ss teeb.

2. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0

Mida kauem sa kous kottw sügad, seda väiksem tõenäosus, et nad ei tee sul asja tasuta korda. Kui nende pandud jupp kohe puru läks siis teevad uuesti korda!! Iga katkine asi teeb häält. Kindlasti mingi õlipumba jupp puruks ja nüüd sõidad ilma õlituseta ja varsti kottis. Edu!

3. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Õlipumpa ei kasuta hetkel üldse, selle voolikud on lahti ühendatud. Aga puru läind jupp on see mingi metallist jubin, mis käib sellel siduril selle krdi puksi moodi asjanduse otsas, sõnadega on suht keeruline seletada seda :D

4. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0

Tee pilti siis vms. Õli ikka segad paaki, kui pole õlipumpa?

5. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

:lol: :lol:

6. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Ei, diisliga sõidan üldse... Loomulikult segan paaki, ega ma mingi täis lõdvik kah pole, et nii elementaarseid asju ei jaga :D

7. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

IOI tänasdd apüpi niiplajo et Võrrill ilihvisin lkondledi ja sierrarri tõümbab räiglet hästii külgke 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :p :roll: :roll: :roll: 8) :eek: :eek: :p

8. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16

lamp nimbus :p

9. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Mingi päev viskasin mõned gondlikesed peale, polnud ammu oma apriliat aprilia näoga näinud ;). Enda meisterdatud kinnitused tundusid ka täitsa ilusti oma tööd tegevat. Kuna oma rumaluse tõttu pühapäeval värvipüssi ei saand, ss venib asi ilmselt nädala lõppu.. Üks päev ei suvatsenud ta mul käima ka minna, aga äkki solvus, et üks õhtu natuke vihma käes ligunema pidi.. Kickisüsteemi pole kah hetkel küljes ja aku sai tühjaks, võtsin täna küünla kah maha, uurisin sealt augukesest sisse, küünal oli ilusti kohvipruun aga muidu tundus asi kuidagi kuival olevat, aga ega seal paagis eriti kah miskit ei loksund enam! :p

Kostitan teid paari pildikesega kah (Nagu mul kombeks kipub olema)! Tean, et võrr on kakane, aga kui värvimiseks läheb ss masin läheb kah laiali ja saab ilusti kõik puhtaks! :)

Seniks järgmiste uuendusteni! 8)

10. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Re: Jossi Aprilia SR50 R '05 | lk16

Jube kole :D

11. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Täna sai ss igalpool maanteedel ja külateedel kokku ca70km sõidetud. Masinal miskit küljest ei pudenenud, käima läks ilusti koguaeg starterist.. Ainsaks häirivaks asjaks on endiselt kole hääl variaatorist. Õhtul sõitsin ühele koerale ka otsa :lol: Aga õnneks jäid võrril vist kõik kinnitused-asjad terveks :D
    Klõpsuke kah turneest:

12. Matrix

Matrix Member

228
    0
    16

Mis siis koerast sai? Viskasid istme alla ja lükkasid kodus vardasse?

13. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Koer tglt ühe sõbra koer, eks ss kurdab, kui miskit mäda. Aga tol hetkel tegi korra niuksu ning ss jooksis edasi ühtede teiste penide peale haukuma.. Ega see pole kusjuures esimene kord, kui ma talle võrriga sisse olen sõitnud :roll:

14. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0

korralik düüd, sõbra koerale sisse täiega :D:D mul enda koer närib esirehve kui hoovis sõitma hakkad :D:D

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

No pmst ei saand ma midagi teha, jooksis lampi tee peale ja jõudsin vaid veidi pidurdada mingi 20-ne peale

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Niih, mõtsin, et tänane päev on ilmselt väärt teema uuendamist.. Esiteks avastasin siis, et vahepeal seisma jäädes ja ss jälle kiirendades kaob see vario lärm teinekord ära, samas teinekord teeb hoopis asja hullemaks... See selleks. Sai ss täna paarutatud ja kogemata sõitsin oma 40-ga läbi ikka korralikust august, misjärel avastasin, et oppa, silencer laseb nagu nuudel ringi seal leekari osa küljes, ühesõnaga silenceri seest murdus toru ära, isegi ühe peegli poldi põrutas lahti.
    Positiivne uudis on see, et nüüd see nv peaksin lõpuks püstoli tagasi saama ja läheb värvimiseks, mis iseenesest tähendab, et masin läheb nkn laiali ja sõita ei saaks... Loodan ss, et selle aja jooksul saab silenceri kah korda ning ehk on järgmine uuendus juba valmis gondlitega!

A ning lisaks sellele ei sobinud ka piduriheebel, mis ostetud sai *facepalm* .
    Veel võite mulle pakkuda odavalt heas seisus (roostes võib olla) Piaggio stock summe!!

17. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    Re: Jossi Aprilia SR50 R '05 | Up 27.04 lk16

Joss tööd tegemas ...

18. Larsen

Larsen Member

271
    0
    16

mul on väga korralik stock summ, sõitnud 700km käin võtan arvele ära ja võib sinu olla paku hind ps

19. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Sumps jääb vist prg ostmata... Aga nüüd on krdi tervis väga käest ära, niiet masina kokkupanek venib veelgi, muidu värvimine on tehtud, mõnes kohas on vaja teha väikseid värviparandusi ja ss saaks lakkida.

Aga krt sannu see pilt on kll jube :oops:

20. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

hea kamber, tuulutus nii hea, et pidid mittu tellist panema jalgate otsa !? :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte