Jossi Aprilia SR50 R '05 | MÜÜDUD! LUKKU!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by joss13, Juuli 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    Re: Jossi Aprilia SR50 R '05 |UP piltidega @ lk2

ise ka pisut kahetsen, aga kui mõtlen LS-i peale ja siis kõikide vigade peale , mis sellel on , siis jäll kõik hästi :D
    aga jah , masin liigub ikka stocki kohta ilgelt hästi, soovitan Artek k1-te kõigile , kellel stock masin

2. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Ah siiamaani esinevad vead pole miskit hullu + mulle meeldibki , kui saab aeg-ajalt jälle midagi korda teha /nokitseda . :p LS on minu jaoks täitsa savi . Peaasi , et raam ei ussita ja bloki pealt teise maailmasõja sitakihti maha ei pea nühkima .
    Muidu tänud kiidusõnade kohta eelmistelt postitajatelt :)

3. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36

Mulle ka see masin meeldib sitakx. Palju edu sulle joss! ;)

4. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38

Jah,väga kena AP! :p

5. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

hea näha, et sa vähemalt hoiad asju :) .
    Paksu rahakotti ;) .

6. karl14

karl14 Member

171
    0
    16

kena masin,edu 8)

7. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16

Täna sai siis umb 4 tundi esitulega tegeletud aga asja sai , istmeluku ühendasime ära, aga ikkagi joss elektrist midagi ei jaga :lol: :lol: .
    a stereo ei tööta kuna üks asi on niinimetatud võimul puudu :lol:

8. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Tänud kiidusõnade eest , musud . :) Neli tundi võisid sa mune sügada , Vants .. mingi 2h läks max .. :roll:
    Aga jah , et nüüd ss mul ka LED'id esituledes , tuli lihtsalt kodus vedelevat LED'i ära kasutada
    Mingid pildid kah :

9. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16

Ah ää jaura , ma oli vahepeal lennus ka .. tundus nagu poolpäeva . :lol: Aga edu , lase rehv põlema .

10. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Nonii vahepeal on siis sumpsiga mõned muudatused toimund :
    Asi siis nii , et sai neid kleepse maha katkutud ja ss pulli tehtud pisut , aga sumpsile see vist ei meeldinud ning ta otsustas silenceri seest kakti minna , ss sai laiali lammutatud ning otsustasin , et kuna vedeleb veel alumiiniumi poleerpastat ja liivakaid ja muud kraami , et poleerin sailenceri ära .. Mõeldud , tehtud ! Täna sai ka ära keevitatud ,kuid vahepeal on vill nii palju räsida saanud , et lärmab hullemini kui MÕNE MEHE Mhr ...Aga kuna ma nädalaks ajaks lähen Saaremaale isa juurde , ss jäävad asjad seisma , vahepeal sai aimo15-lt mõned jubinad ostetud ning ta paneb need juba varsti teele .. Rogerilt plaanis ka mõned asjad osta , kui ta pole veel PS-idele vastanud .. Et siis nädala aja pärast on ehk jälle uuendusi oodata ! :p Kommentaarid igatepidi oodatud ! 8)

11. Rain-16

Rain-16 Member

64
    0
    6
    Re: Jossi Aprilia SR50 R '05 | Pisi UP @ lk3

Mu isa on ikka nägus ja tegus mees,sumpa oli 3 minuti töö,tõnka mazda sai ka keevitatud üle pika jamamise :lol:

12. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36

Ime et see sumpa veel pidama jäi , ma lasin ühekorra keevitada , ja peale seda kui silenceri kinni panin siis läks seest katki vist midagi .. Igastahes maru nõmekas sumpa on ja häält teeb ka nagu ma ei tea mis :D

13. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16

Kena roller , Sumpar on ka MHR häältega rsk hetkel .

14. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

aga iseenesest onsuht kena sumpar

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Teretere Rk pere , selline värk ss , et saigi päevakese sõita peale rohkem kui nädalast Saaremaal olekut . Masinale tekkinud nüüd tulede kõrvale need plastikjublakad ja stock peegel vasakpoolne (varsti tuleb ka parempoolne koos esi suunakaklaasidega) . Õhtul siis aga hakkas masin lagunema :S:S kõigepealt kuulsin sõites tükk aega imelikku kolinat , avastasin siis et harkjalg oli täiesti viltu ja tilbendas kuidagimoodi seal all .. Sai siis see ära kistud . Jõudes juba koduteele (kruusateele) , hakkas taaskord masin imelikku häält tegema , vaatasin aga koguaeg variokaane poole , kus ei märganud midagi , alles kodu juures ss sõber Sannu näitas , et magneeto katteplastik oli täitsa lahti ja sulas kenasti sumpa peal + sumpa oli jumala lahti .. Ilmselt olid need põhjustatud sellest harkjalast . Et täna päeval ss vaatan lähemalt kahjud üle ja saate pilte kah , loodetavasti jõuab veel freezeri kaudu väikse tellimuse ka teha easyst .
    Seniks , Päikest ! 8)

16. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

See Arteki sumps on kevadel tutikana ostetud Mulgist, järelikult pole kvaliteeti asjal!

17. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Võimalik , samas hind oli ühel netilehel kallim , kui Pro Replical

18. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0

Maksis ta 3,5k vms.

19. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Täna siis siuke Up, et sumpa on kinni keeratud ja see magneeto katteplastik on ka külge tagasi pandud , muidu kõik ok , aga Esituled ning tagatuli enam miskil põhjusel ei tööta , äkki oskate aidata ?? Muud tuled asjad kõik töötavad . Rogeri paki sain ka täna kätte , parempoolne stock peegel ning pm kriimuvabad esimesed suunatuleklaasid . Panen mingi aeg pilte kah .

20. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Jossi Aprilia SR50 R '05 | Help !

Problem solved , viga oli starteri juhtmetes , mis ma lõhki lõikasin sumpa juurest

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte