Re: Jossi Lifan 2012 8) 8) Õhtul mässasin veel, hakkasin mõtlema, et muidu on ju käima saamiseks vaja pidurit all hoida, aga mul oli eest üks juhtmestikuosa puudu (spido, lülitid, pidurid, tuled), panin ss selle külge koos spido ja suunareleega. Seejärel pistsin peale ka r'i vana aku ja tegin paar katsetust ning tuled toimivad igatahes ilusti, samuti süütelukk. Sädet siiski pidurit all hoides ei näind... Eks vaatab, proovib veel mõnd süütepooli vms.
Re: Jossi Lifan 2012 Kas ikka küljejalg üleval ka? Hiinakatel selline süsteem, et kui küljejalg all, siis polegi sädet :lol:
Re: Jossi Lifan 2012 Samamoodi ka harkjalaga, sai lolliks end taotud kunagi tuttava omaga :lol: E: Enda postituse kirjutamisel oli sul juba vastus olemas
Re: Jossi Lifan 2012 Hea näha et kellegil veel neid pille on, mul endal stock mootor peal (sama pill) ja lippab ikka haigelt edasi ja tagale saab ka normaalselt Edu
Re: Jossi Lifan 2012 Edasi lähvad hästi ja, prg on mul neid kolm tükki, kaks on pmst komplektsed ja alla km sõitnud. Enne on mul ka kaks sellist old, kokku on meie majapidamisest vist mingi kuus tükki läbi käind neid Edu tarvis! Kui keegi juhuslikult ühte komplektsemat osta soovib, ss kirjutage mulle ps'i. Raha tahaks saada 200 euri. Puudu mõlemal starterid, peeglid ja miskipärast ka säde.
Re: Jossi Lifan 2012 Big up lk2 Sai lisatud metsikut tuuningut, mis tõmmab igat beibet ligi nagu Justin Bieber Elu24'ja. See enneolematu visuaalne modifikatsioon esineb monsteri kleepsude näol. Pildikesed: Nautige, nautige kuniks veel avaneb võimalus! 8) Adjöö
Re: Jossi Lifan 2012 Mulle isegi täitsa meeldib see nipoka värk. Võiksid aint mustad olla need ja esikondlis augud veidi kaugele tehtud aga muidu suht omapärane värk.
Re: Jossi Lifan 2012 +1 nood ristitõmmatud nipukad täitsa huvitavad, võiks ja musta värvi olla, praegu tundub kuidagi odav vms. suunad on koledad.
Re: Jossi Lifan 2012 Nos, selle masina ehitamisel polegi ilu mitte mingisugune eesmärk olnud! Masin lihtsalt mõeldud külavahel peenestamiseks. Aga täna juhtus suur plaanide muutus, sest MASIN ELAB! Olles juba pmst alla andnud, otsustasime proovida ühe teise uue tsinsu peal olevat CDI'd ja seejärel pistis PIkk näppu piipu ja säde oli ulme. Sai ss kokku lapatud käpet ja essad kiiremad tehtud. varsti selgus et peale pandud karpa on veits perse, seega sai seegi ühelt uuelt nahhui tõmmatud. Kuna õhufiltrit polnud ss puterdas veits aga nüüd sai see ka külge nuputatud. 8) Järgmisena plaanin sebida ss masinale karpa, variokaane ja vb miskit veel. Ette peab aretama ka esitule(plaan olemas). Ühesõnaga teist mootorit siia alla ei tule, muidu täna õhtul oleks juba ostnud ühe.
Re: Jossi Lifan 2012 Võrr elab!!! :d Edu tarvis. Aga krdima viskan mõne klõpsu kamh ss enne ununes. Sõber tegi, ärge mind süüdistage kui miski jama on
Re: Jossi Lifan 2012 Võrr elab!!! Nonii, karpa ja õhufiltri probleem lahendatud, masin liigub 4t hiinlase kohta üllatavalt normilt edasi, arvestades veel seda, et esipidur peal oli, mis nüüdseks kah eemaldatud on. Esirehv tuleks ka täis pumbata. Käima läheb 1laksust lebokeiss. tegin teloga mõne klõpsaka kamh täna. Variokaane teeb vist praegu carboniga üle kuniks mõne teise ostab, ss läheb see kaas uuele jälle peale. E: Unustasin jälle pildid, kohe tlevad.