Re: Jossi Lifan 2012 @ LK5 Tra sõidad esigondli puruks ja siis ostad uue esigondli et seda puru sõita? :lol:
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK5 ei saa aru mis siin inimestel viga on . see puhta fun masin ju, mitte mingi näituse R? ___ sa tee sellele plekist gondlid, hästi lihtsad, nipukatega kinni. matsu paned läheb mõlki, lööd sirgeks tagasi edu sellega ja palju funni ::)
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK5 Plekist gondlid oleks liiga rasked sellele + liiga palju aretamist. Aga praegu väikene probleem on see, et pakk on kuskile kadunuks jäänud, esmaspäeval pandi posti, aga siiani pole teadet ega midagi tulnud.
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK5 Nonii esigondel nüüd ilusti kodus ja ootab mind. Tuli ss välja, et kohalikus postkontoris oli mingi segadus ja ss mu pakk lihtsalt seisis seal eelmisest kolmapäevast saati.
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK5 mul ka kunagi oli mingi jamps et nädal seisis post kontoris pakk mdea miks kui 1 korra läksin pakki panema siis tuli tagaruumist et kas se sinu pakk :lol: edu tsinsuga sama esi gondel nagu enne?
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK5 Kõigepealt võtsin gondli pakist välja: Nüüdseks on asi paigaldamisvalmis timmitud: Toonisin ka esitule pirnid ära.
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK6 Kui ma ei eksi, siis see tegelikult mc1 või mc2 oma Aga ega neil erilist vahet pole Kas see gondel läheb ka ''trippidega'' kinni ?
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK7 Tegelt peaks vist Mc1 oma olema jah, kui müügipiltides ülejäänuid gondleid vaatasin.Kinni läheb nibudega jap. Aretasin just esitule kinnitused ka külge.
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK7 seekord pane mustad nipukad + ära nii palju pane neid, ei lähe ta sealt eest kusagile . Aga see lic soovitus
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK7 Esiporikat pole, sellepärast :roll: Vähemalt norm välimus hiinaka kohta :lol:
Re: Jossi Lifan 2012 @ LK7 mu tms speed oli kenam keeway f-acti gondlitega sorry OT pärast http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater